banner388
banner390
banner410
banner408

Polisler kaza yaptı: 2 şehit, 3 yaralı

İzmir'in Bornova ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 2 polis şehit olurken 3 polis memuru ise yaralandı.

banner269

Polisler kaza yaptı: 2 şehit, 3 yaralı

İzmir'in Bornova ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 2 polis şehit olurken 3 polis memuru ise yaralandı.

27 Ekim 2017 Cuma 10:37
Polisler kaza yaptı: 2 şehit, 3 yaralı

İzmir'in Bornova ilçesinde sabah saat 06.30 sıralarında Kazımdirik Mahallesi Ankara Caddesi Numara 66 önünde meydana gelen trafik kazasında içerisinde 5 polis memurunun bulunduğu otomobil, kontrolden çıkarak beton direğe çarptı. Yaşanan kazada 2 polis şehit olurken 3 polis memuru ise yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, Konak yönünden Bornova istikametine seyir halinde olan ve sürücüsü öğrenilemeyen 45 HA 1632 plakalı otomobil, iddiaya göre başka bir otomobil tarafından sıkıştırıldı. Sonrasında içerisinde 5 polis memurunun olduğu otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu beton direğe çarptı.



Kaza esnasında otomobilde bulunan polis memurlarından 24 yaşındaki Tolga Hakyimez ve 27 yaşındaki Erdem Öge yola savruldu. Kaza yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Yapılan ilk kontrollerde Hakyimez ve Öge'nin hayatlarını kaybettikleri belirlendi.


Ağır yaranan diğer polis memurları 24 yaşındaki Enis Davarcı ve 25 yaşındaki Sinan Şentürk Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine, 25 yaşındaki Hüseyin Kurnaz ise Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastanelerde tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. 



Yapılan açıklamada meydana gelen kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Son Güncelleme: 27.10.2017 10:43
Anahtar Kelimeler:
KazaPolisIzmirBornova
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.