banner388

Polis, Doğan Holding Binasında

Terörle mücadele şubesine bağlı ekipler, sabah saatlerinde Doğan Holding'in İstanbul Üsküdar'daki merkez binasında arama yaptı.

Polis, Doğan Holding Binasında

Terörle mücadele şubesine bağlı ekipler, sabah saatlerinde Doğan Holding'in İstanbul Üsküdar'daki merkez binasında arama yaptı.

05 Ocak 2017 Perşembe 10:15
Polis, Doğan Holding Binasında

Polis, Doğan Holding'in İstanbul'daki merkezini bastı. Doğan Holding Avukatı Erem Turgut Yücel ile şirketin eski CEO'su Yahya Uzdiyen gözaltına alındı.

Emniyet yetkilileri sabahın erken saatlerinde Doğan Şirketler Grubu'nun Üsküdar'da bulunan merkez binasına gitti. Polisler binada arama yaptı. Doğan Holding Avukatı Erem Turgut Yücel ile şirketin eski CEO'su Yahya Uzdiyen gözaltına alındı. Doğan Holding kaynakları ise aramanın holding binasının bütününde değil, şirket avukatlarından Erem Turgut Yücel'in odasında olduğunu söyledi. Holdingden yapılan açıklamaya göre ise polisin arama yapmasının nedeni tutuklanan Ankara Temsilcisi Barbaros Muratoğlu hakkında yürütülen FETÖ soruşturması.

Yaşanan bu gelişmelerle birlikte holding avukatı Erem Turgut Yücel sabah saatlerinde evinden gözaltına alındı. Şirketin eski CEO'su ve Doğan Holding şirketlerinde yöneticilik yapan Yahya Uzdiyen de gözaltına alındı. Her iki isim de FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan Doğan Holding Ankara Temsilcisi Barbaros Muratoğlu'nun ifadesinde sıkça geçiyordu.

DOĞAN HOLDİNG'DEN AÇIKLAMA
Doğan Holding de operasyonla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Bu sabah şirketimiz Baş Hukuk Müşaviri Erem Turgut Yücel'in ve eski yöneticimiz Yahya Üzdiyen'in, daha önce Ankara Temsilcimiz Barbaros Muratoğlu'nun tutuklanmasına neden olan soruşturma kapsamında ev ve ofislerinde arama yapılmış ve kendileri gözaltına alınmıştır. Söz konusu arama işlemi sadece adı geçen yöneticilerimizin şahsi çalışma ofislerinde yapılmış olup, Şirketimiz ve bağlı ortaklıklarının faaliyetlerini etkileyen herhangi bir durum bulunmamaktadır. Şirketimiz ve bağlı ortaklıkları faaliyetlerine aynen ve kesintisiz olarak devam etmektedir. Konu ile ilgili yeni bir gelişme olduğu takdirde ayrıca kamuya açıklama yapılacaktır"

Son Güncelleme: 05.01.2017 10:52
Anahtar Kelimeler:
üsküdarDoğan Holding
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.