banner388

Plajda doğum yaptı, bebeği bırakıp kaçtı

Tekirdağ'da 17 yaşındaki bir kız plaj tuvaletinde doğurduğu bebeğini terkedip kaçtı.

Plajda doğum yaptı, bebeği bırakıp kaçtı

Tekirdağ'da 17 yaşındaki bir kız plaj tuvaletinde doğurduğu bebeğini terkedip kaçtı.

03 Temmuz 2017 Pazartesi 23:34
Plajda doğum yaptı, bebeği bırakıp kaçtı

Tekirdağ'da hamile olduğunu ailesinden gizleyen 17 yaşındaki genç kız, plaj tuvaletinde doğum yaptıktan sonra bebeği terkedip kaçtı.

Ağlama sesini duyan vatandaşların haber vermesiyle bebek hastaneye götürülürken, jandarma tarafından gözaltına alınan genç kız ise çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesine bağlı Kumbağ Mahallesi'nde meydana gelen olayda, erkek arkadaşından hamile kaldığını ailesinden gizleyen G.K., plaj tuvaletinde erkek çocuğunu tek başına doğurdu. Bebeğin göbeğini kesip havluya sararak orada bırakıp tekrar ailesinin yanına döndü ve ailesiyle birlikte plajdan ayrıldı. 

İstanbul’da oturan ve hafta sonunu geçirmek için ailesiyle birlikte Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesine bağlı Kumbağ Mahallesi sahiline tatile gelen 17 yaşındaki G.K., erkek arkadaşından hamile kaldı ancak korktuğu için ailesinden gizledi.

BEBEĞİ AĞLAMA SESİNDEN BULDULAR

Bebeğin ağlama sesini duyan tuvalet yakınındaki vatandaşlar, jandarma ve 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri tarafından Tekirdağ Devlet Hastanesine kaldırılan bebek tedavi altına alındı. Jandarma ekipleri, yaptıkları araştırma sonucu bebeği G.K.’nın dünyaya getirdiğini tespit etti. 
Jandarma ekipleri plajdan ayrılan G.K., babası K.K., annesi Y.K. ve ağabeyi M.K.’yı gözaltına aldı. İfadelerinin ardından Tekirdağ Adliyesine çıkarılan 4 kişiden G.K. tutuklanırken, anne, baba ve kardeşi serbest bırakıldı.
 

Kaynak:Milliyet

Son Güncelleme: 03.07.2017 23:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.