banner388
banner390
banner410
banner408

PKK'lı teröristler 3 işçiyi şehit etti

PKK'lı teröristler, Şırnak Uludere'de yol inşaatında çalışan 3 işçiyi şehit etti.

banner269

PKK'lı teröristler 3 işçiyi şehit etti

PKK'lı teröristler, Şırnak Uludere'de yol inşaatında çalışan 3 işçiyi şehit etti.

28 Ağustos 2017 Pazartesi 12:10
PKK'lı teröristler 3 işçiyi şehit etti

Şırnak'ın Uludere ilçesinde bu sabah saat 08:30 sularında meydana gelen olayda PKK'lı teröristler, yol inşaatında çalışan 3 işçiyi şehit etti.


Şırnak Valiliği yaşanan olay ile ilgili yaptığı açıklamada, "28.08.2017 tarihinde saat 08.30 sularında İlimiz Uludere İlçesi Ortasu Köyü Düğündağı Bölgesinde yapımı devam eden yol inşaatında çalışan işçilere yönelik olarak bölücü terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen saldırı sonucunda 3 işçimiz şehit olmuştur. Saldırı sonrasında kaçan Bölücü Terör Örgütü mensuplarının yakalanması için operasyonlara başlanmıştır" ifadelerine yer verildi.


BAŞKALE'DE 2 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ

Van'ın Başkale ilçesi kırsalında güvenlik güçleri tarafından düzenlenen hava harekatında 2 PKK'lı etkisiz hale getirildi. Yapılan açıklamada bölgedeki operasyonların sürdüğü belirtildi.

Son Güncelleme: 28.08.2017 12:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.