banner388

Öz kızını işkence ederek öldürdü !

4 gündür yoğun bakımda tedavi gören 9 yaşındaki Ceylan Aslan'ın küçük bedeni bu acıya dayanamadı. Babası tarafından hortumla dövülen küçük kız hayata gözlerini yumdu. 

Öz kızını işkence ederek öldürdü !

4 gündür yoğun bakımda tedavi gören 9 yaşındaki Ceylan Aslan'ın küçük bedeni bu acıya dayanamadı. Babası tarafından hortumla dövülen küçük kız hayata gözlerini yumdu. 

21 Nisan 2020 Salı 23:21
Öz kızını işkence ederek öldürdü !

ANNESİNİ DE DARP ETMİŞTİ !

Olay, geçen cuma günü Gaziantep'in Güzelvadi Mahallesi'nde meydana geldi. 1 yıl önce tartıştığı eşi Rukiye Aslan'ı bıçaklama suçuyla cezaevine giren ve tahliyesinin ardından, babaevine dönen eşinden 3 çocuğunu alarak yaşadığı eve dönen Müslüm Aslan, büyük kızı Ceylan'ı hortumla dövdü.

Küçük kızını yerde hareketsiz kaldığını gören baba 155 ihbar hattını arayarak çocuğunu darp ettiğini söyleyip adresi verdi. Aslan, bu sırada diğer çocukları Yusuf İlker (7) ile Bünyamin'i (5) alarak kendisinden boşanmak için dava açan ve baba evinde yaşayan Rukiye Aslan'ın Ocaklar Mahallesi'ndeki evine bıraktı. Eve giden polis, kanlar içinde yatan küçük kızı hastaneye kaldırırken babayı da bir parkta bulup gözaltına aldı. 

Gözaltı süresinin ardından adliyeye sevk edilen baba Müslüm Aslan, tutuklanarak cezaevine gönderildi. 


BOĞAZINI MAKASLA KESTİ !


Kızının ölümünün ardından iki oğlu ile babaevine dönen Rukiye Aslan, boşanma davası açtığı Müslüm Aslan'dan evlilikleri boyunca sürekli şiddet gördüğünü söyleyerek "Eşim beni daha önce sürekli dövüyordu. Geçen yıl ramazan ayında boğazımı makasla keserek beni darp etti. Ben de çocuklarımı alarak babamın evine geldim. Ölümden zor kurtuldum. Boşanma davası açarak şikâyetçi oldum. Polisler, bunun üzerine Müslüm'ü yakalayarak cezaevine koydular. Çıktıktan sonra bana 'barışalım sorunları halledelim' dedi ama kabul etmedim" dedi.


Kızının döverek öldürdüğünü söyleyen Rukiye Aslan, "Eşim cezaevinden çıktıktan sonra çocukları birkaç günlüğüne görmek için yanına almak istedi. Ben de babaları olduğu için izin verdim. Ama geri göndermesini istediğimde beni hep oyaladı. Çocuklarıma sürekli şiddet uyguluyormuş. Kızımı 'annen buraya geldi mi yalan söyleme' diyerek dövmüş. Kollarından duvara asmış, sonra hortumla döve döve bayıltmış. Ceylan kanlar içinde kalınca da 2 oğlumu taksiyle bizim evin önüne bırakıp kaçmış. Kızım öldü, yıllardır bana ve çocuklarıma hayatı zindan eden bu caninin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum" şeklinde konuştu. 


DUVARA ASARAK HORTUMLA DÖVDÜ !


Olay anında evde olan Ceylan'ın küçük kardeşi Yusuf İlker Aslan, "Babam ellerimize tahtayla vurdu. Ablamı duvara asarak, hortumla dövdü. 'Anneniz eve geldi mi?' diye sorup ablamı ve beni dövdü. Sonra beni ve kardeşimi alıp, annemin evinin önüne getirdi. Sürekli bize balta gösterip, kolumuzu keseceğini söylüyordu" dedi.

DAHA ÖNCE DE TUTUKLANMIŞTI

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, 16 Nisan'da C.A'yı darbeden babası M.A. hakkında soruşturma başlatıldı. 

"Mağdure C.A, babasının darbetmesi sonucu hastanede tedavisi devam ettiği sırada 21 Nisan'da hayatını kaybetmiş olup, baba M.A. hakkında 16 Nisan'da soruşturma başlatılmıştır." ifadesine yer verilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
"Şüpheli M.A, 17 Nisan'da gözaltına alınmış ve 18 Nisan'da sulh ceza hakimliğince tutuklanmıştır. Soruşturma devam etmektedir. Şüphelinin 31 Mayıs 2019'da eşine karşı yaralama suçundan tutuklandığı ve 4 Kasım 2019'da tahliye edildiği tespit edilmiştir."
 

Haber: Cansu KIRCALI 

Son Güncelleme: 21.04.2020 23:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.