banner388

Ordu'da sel: 2 ölü, 1 kayıp

Ordu’da etkili olan yağışların ardından meydana gelen sel ve heyelan sonucu 2 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişinin kayıp olduğu açıklandı.

Ordu'da sel: 2 ölü, 1 kayıp

Ordu’da etkili olan yağışların ardından meydana gelen sel ve heyelan sonucu 2 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişinin kayıp olduğu açıklandı.

06 Temmuz 2016 Çarşamba 11:56
Ordu'da sel: 2 ölü, 1 kayıp

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, sel felaketinden etkilenen yerlerde inceleme yapmak için Ordu’ya geldi. Numan Kurtulmuş, burada yapmış olduğu açıklamada, gece meydana gelen heyelan sonucu 2 kişinin yaşamını yitirdiği, bir kişinin ise kayıp olduğunu açıkladı. Kurtulmuş, “Maalesef dün gece yenilenen sel felaketi sırasında 2 vatandaşımız vefat etti, bir vatandaşımızın kayıp olduğu belirtiliyor. İnşallah kayıp olan sağ olarak bulunur. Vatandaşlarımız şundan emin olsunlar ki, ortaya çıkan zarar ziyan eksiksiz bir şekilde hükümetimiz tarafından giderilecektir” ifadelerini kullandı.
Bu arada Ordu AFAD Müdürü Osman Işık ise yapmış olduğu açıklamada, 4 Temmuz gecesi başlayan ve iki gündür aralıksız devam eden yağışlar neticesinde Perşembe ilçesinin Tarlacık Mahallesi'nde saat 03.00 sıralarında heyelan olduğunu belirtti. Işık, “Heyelan sonucu bir evde göçük oluştu. Ekiplerimiz, buradan bir bayan vatandaşımızın cansız bedenine ulaştılar, 2 vatandaşımıza da yaralı olarak ulaştılar. Bu yaralılar sağlık ekiplerimize teslim edildi. Yine Perşembe ilçesi Yumrutaş Mahallesi'nde Alim Canbulut adlı vatandaşımız tarım arazisine gittiği esnada sele kapıldı. Kurtarılmaya çalışılıyor. Amca oğlu Mustafa Canbulut ise buradaki selde yaşamını yitirdi” açıklamasında bulundu
 
 

Son Güncelleme: 06.07.2016 12:03
Anahtar Kelimeler:
OrduSelHeyelan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.