banner388

Okullar 6 Eylül'de açılıyor

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk 6 Eylül'de okulların açılacağını duyurdu.

Okullar 6 Eylül'de açılıyor

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk 6 Eylül'de okulların açılacağını duyurdu.

05 Temmuz 2021 Pazartesi 22:46
Okullar 6 Eylül'de açılıyor

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Tereddütsüz eylülde okula başlamakla ilgili bir süreci yönetiyoruz. 31 Ağustos'ta öğretmenlerimiz gelecek, 6 Eylül'den itibaren öğrencilerimiz gelecek." dedi.

Bakan Selçuk, Habertürk'te yaptığı açıklamada, okulların 6 Eylül'den itibaren açılacağını söyledi: 

"Tereddütsüz eylülde okula başlamakla ilgili bir süreci yönetiyoruz. 31 Ağustos'ta öğretmenlerimiz gelecek, 6 Eylül'den itibaren öğrencilerimiz gelecek."

"Türkiye’de de kontrol edilebilir bir tablo söz konusu"

“İki eksende bakarsak; Türkiye’deki gidiş ve dünyadaki gidiş. Buradaki kontrol artmaya başladı. Bu varyantlarla ilgili farklı çözüm senaryoları geliştirilmeye başlandı. Sağlık Bakanlığından aldığımız verilere baktığımızda Türkiye’de de kontrol edilebilir bir tablo söz konusu. Milli Eğitim Bakanlığı olarak tereddütsüz eylülde okula başlamakla ilgili bir süreci yönetiyoruz. Bir şey olmazsa bu süreç böyle başlıyor.”

Kaynak: trthaber.com

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.