banner388

Muharrem İnce: Seçim sonuçlarını kabul ediyorum

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında sonuçları değerlendirdi.

Muharrem İnce: Seçim sonuçlarını kabul ediyorum

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında sonuçları değerlendirdi.

25 Haziran 2018 Pazartesi 14:22
Muharrem İnce: Seçim sonuçlarını kabul ediyorum

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 30 oy alan CHP Adayı Muharrem İnce, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında sonuçları değerlendirdi.

Sosyal medyada kendisinin ve ailesinin tehdit edildiği yönünde çıkan haberlerle ilgili konuşan İnce, "Bu haberler tamamen yalandır. Beni kimse tehdit etmedi. Tehdit edecek adam da henüz yeryüzüne gelmedi. Yok eşimi kaçırmışlar, yok albaylar beni tehdit etmişler, yok ben Saray'a gitmişim... Bunlar birkaç şizofren ve hasta insanın iddiaları. Bunları ciddiye alıp yaymak da bir problem. Böyle bir şey yok, bu konuyu bir kapatalım. Hepsi asparagastır."

"SEÇİM SONUÇLARINI KABUL EDİYORUM"

Seçim sonuçlarını kabul ettiğini, usulsüzlük yapıldığını ancak bunun sonucu değiştirecek düzeyde olmadığını belirten İnce, "Seçim sürecinde oylara müdahale edildiğini, sandıklarda çeşitli usulsüzlükler yaşandığını gördük. Görevli arkadaşlarımız bunlarla can siperhane mücadele ettiler. Onların sandıklara sahip çıkma azimleri ve kararlılıklarını kutluyorum. Seçimde her sandıkta ıslak imzalı tutanak tutulur ve altında bizim görevlilerimizin imzası bulunur. Bizim için gerçek seçim sonuçları bu tutanaklarda yazan rakamlardır. Görevlilerimizin bize ulaştırdıkları tutanaklarda YSK'nın açıkladığı rakamlar ve oranlar arasında anlamlı bir farklılık yoktur. Olan farklılıklar, toplam sonucu değiştirecek nitelikte değildir. Dolayısıyla seçim sonuçlarını kabul ediyorum" açıklamalarında bulundu.

Anahtar Kelimeler:
ChpMuharrem Ince
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.