banner388
banner390
banner410
banner408

Müge Anlı çok konuşulan o sözleri için özür diledi

Sunucu Müge Anlı, ATV'de yayınlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programında Koronavirüse karşı mücadele eden sağlık çalışanlarıyla ilgili birtakım sözler söyledi. Yanlış anlaşıldığını dile getiren Anlı, sağlık çalışanlarından özür diledi.

banner269

Müge Anlı çok konuşulan o sözleri için özür diledi

Sunucu Müge Anlı, ATV'de yayınlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programında Koronavirüse karşı mücadele eden sağlık çalışanlarıyla ilgili birtakım sözler söyledi. Yanlış anlaşıldığını dile getiren Anlı, sağlık çalışanlarından özür diledi.

31 Mart 2020 Salı 01:03

 Migreni nedeniyle kendisine aracında iğne yapılması talebini reddeden sağlıkçıları eleştiren Müge Anlı, "Sonra diyorlar ki doktorlara iyi davranın" sözleriyle sosyal medyadaki tepkilerin odağı oldu.


"SONRA DİYORLAR Kİ DOKTORA İYİ DAVRANIN"


 Migren hastalığı olduğunu ve sürekli acile gittiğini belirten Anlı, koronavirüs bulaşabilir endişesini ve iğne sonucunda şoka girip ölenler olduğunu dile getirdi. Arabasında iğne olmak istediğini fakat bu talebinin sağlık çalışanları tarafından kabul edilmediğini söyleyen Anlı, şöyle dedi:

"Sonra diyorlar ki doktorlara iyi davranın. Anlatamıyorsun derdini. En son dedim ki inşallah sen de bir gün böyle bir migren ağrısı çekersin ve aynı tavırla karşılaşırsın. Gör bak nasıl oluyor."

CANLI YAYINA BAĞLANIP ÖZÜR DİLEDİ

Müge Anlı, A Haber'in yayınına bağlanarak yanlış anlaşıldığını, kendini doğru ifade edemediğini dile getirdi. Büyütülecek bir durum olmadığını dile getiren Anlı, bir durum tespiti yaptığını amacının kötü olmadığını söyledi. Yanlış anlayan sağlık çalışanlarından özür diledi. 


SAĞLIK EMEKÇİLERİ ANLI'YI RTÜK'E ŞİKAYET ETTİ


Sağlık çalışanları Müge Anlı'yı insanları yanlış yönlendirmekten dolayı RTÜK'e şikayet etti.

Sağlık emekçilerinin gönderdiği dilekçelerde "Milletimize hizmet etmek için canla başla çalıştığımız bu günlerde, en kritik hastalarına öncelik veren hekimleri ve sağlık çalışanlarını hedef alan Müge Anlı isimli program sunucusu kendi kişisel kazanımları uğruna halkı yanlış yönlendirmekte, galeyana getirmekte ve bu kritik günlerde hastanelerin gereksiz kullanımını ve sağlık çalışanlarına şiddeti ulusal yayını kullanarak teşvik etmektedir. Gerekli uyarı ve cezaların verilmesini temenni ederim" ifadeleri yer aldı. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
XYZ 2020-03-31 03:42:02

MÜGE BIRAK BU İŞLERİ.SEN ÖNCE 12 YILDIR ÖZ KIZINI BABASINA GÖSTERMEDİĞİN İÇİN BOŞANDIĞIN EŞİNDEN ÖZÜR DİLE.

Avatar
samsunlu 2020-03-31 01:36:41

Müge Anlı migren ağrısı yüzünden hastaneye gittiğini yazmışsın şu anda ortalık da virüs salgını varken sizin aracınıza doktor ya da hemşire istemeniz kadar duyarsızlık olamaz ki sağlık çalışanlarının zor şartlarda çalıştığı bu zamanda çok ayıp ettiniz size tek kelime yazıklar olsun

Avatar
Çelik Kaptan 2020-03-31 10:20:22

Gereksiz konularla gündemi meşgul etmenin kimseye bir faydası olmaz.

Avatar
kaya 2020-03-31 10:41:00

müge hanım sağlıkçıları hedef aldın.özür dilerim deyip sıyrıl bakalım oh ne ala.her ağrısı olan doktoru sokağa çağırsın .doktor işini sokakta yapsın .öyle mi ya da müge anlı nın ayrcalığı var.kendini öğle hissediyor olmalı ki doktoru dışarıya çağırıyor. olmadı müge hanım olmadı.özür dilesen de olmadı.

Avatar
Elli5 2020-03-31 11:42:59

Sana tükürdüğünü böyle yalatırlar işte

Avatar
Scania 2020-03-31 11:25:21

Müge lafımın arkasındayım dedi..sonuna kadar destekliyorum mügeyi

Avatar
Bafrali 2020-03-31 16:55:21

Simari.yalatirlar dedigini boyle.sen kendini ne saniyosun.hizaya getirirler adami bole

Avatar
hsn akyz 2020-03-31 22:59:53

böyle bir olayı normal vatandaş yapmış olsa yedisinden yetmişine yer yerinden oynardı.konuşan müge anlı ya, medyatik ya, proğram yapımcısı ya,özür diler iş biter.öyle yağma yok canını dişine takarak insanların hayatı için mücadele eden sağlık personelinin hepsinden yedi gün aç karnına özür dilemesi gerek.