banner388

MNG Kargo Dubai şirketine satılıyor

MNG Kargo Dubai şirketine satılıyor. Konu ile ilgili bilgilendirme Rekabet Kurulu tarafından yapıldı.

MNG Kargo Dubai şirketine satılıyor

MNG Kargo Dubai şirketine satılıyor. Konu ile ilgili bilgilendirme Rekabet Kurulu tarafından yapıldı.

12 Haziran 2017 Pazartesi 15:16
MNG Kargo Dubai şirketine satılıyor

Türkiye'nin önde gelen kargo firmaları arasında yer alan MNG Kargo, Dubai merkezli Mürage Cargo B.V.'ye satılıyor. MNG Kargo'nun satış süreci ile ilgili bilgilendirme Rekabet Kurulu'nun internet adresinden yapıldı.


Yapılan duyuruda, "Mirage Cargo B.V. tarafından MNG Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık A.Ş.'nin hisselerinin tamamının Mehmet Nazif Günal, Aslan Kut, Mustafa Eftal Gölgeli, Hasan Tayyar Arıca, Ayşegül Özkaplan'dan devralınması işlemi" ifadeleri yer aldı.


815 ŞUBESİ BULUNUYOR

2003'te MNG Holding'in iştiraki olarak kurulan MNG Kargo için satış görüşmeleri yapıldığı bir süredir kulislerde konuşuluyordu. Türkiye genelinde 815 şubesi ile hizmet veren MNG Kargo bünyesinde 9 bin kişi çalışırken 2 bin 600 araç ile günde ortalama 600 bin adrese ürün teslim ediliyor.

Anahtar Kelimeler:
DubaiRekabet KuruluMNG
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gül 2017-06-22 22:25:52

Çok iyi oldu artık insanlara zarar veremeyecekler çünkü kocaeli ve civarında verdikleri tüm acenteleri zarara uğratıp zavallı insanların herseylerini imzalattıkları sözleşmeyi göstererek aldilar. Bir sürü insanın hakkını yediler haram olsun