banner388
banner390
banner410
banner408

Milyonlar yarını bekliyor

Türkiye’de yaşayan milyonların gözü kulağı yarın açıklanması beklenen toplu sözleşme görüşmelerinden çıkacak kararda.

banner269

Milyonlar yarını bekliyor

Türkiye’de yaşayan milyonların gözü kulağı yarın açıklanması beklenen toplu sözleşme görüşmelerinden çıkacak kararda.

20 Ağustos 2017 Pazar 14:25
Milyonlar yarını bekliyor

Hükümet ve sendika emekli memurların alacakları 4 ayrı zam oranı ile bayram ikramiyeleri gibi önemli kararları içeren toplu sözleşme görüşmelerinden çıkacak karar bekleniyor.

Zam kadar bayram ikramiyeleri de merak edilenler arasında

Karara odaklanan milyonlarca kişi yarın açıklanması beklenen sonuca kilitlenmiş durumda. Çeşitli konuların masaya yatırıldığı görüşmelerde özellikle bayram ikramiyeleri hususu tüm emeklileri kapsaması gündemde.

Bayram ikramiyeleri memur emeklileriyle beraber başlamasını ve sonrasında tüm emeklileri kapsamasını isteyen Türkiye Emekliler Derneği, yılda 2 defa olmak üzere 1 maaş ikramiye verilmesinin uygun olacağını ifade etmişti. Daha önceden promosyon ödemelerinin tüm emeklilere yansıtılmış olması kamuoyunda bayram ikramiyelerinde de aynı hususun gerçekleşeceği kanısı yer alıyor. 

Milyonlarca kişinin gözü kulağı yarın açıklanması muhtemel olan kararda.

Kaynak: Haber 7
 

Son Güncelleme: 20.08.2017 14:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.