banner388

Migros ünlü market zincirini satın alıyor

Makro Marketler zincirine bağlı Uyum Marketleri ile ilgili olarak Migros'tan açıklama geldi.

Migros ünlü market zincirini satın alıyor

Makro Marketler zincirine bağlı Uyum Marketleri ile ilgili olarak Migros'tan açıklama geldi.

12 Mart 2018 Pazartesi 12:16
Migros ünlü market zincirini satın alıyor

Migros, Makro Marketler zincirine bağlı Uyum Marketleri satın almak için görüşmelere başladığı yönündeki haberler ile ilgili açıklamada bulundu ve temasların 'ön görüşme' aşamasında olduğunu belirtti.

Migros'tan KAP'a yapılan açıklamada, "Şirketimiz uzun vadeli büyüme stratejileri doğrultusunda, sektöründeki çeşitli fırsatları sürekli olarak değerlendirmektedir. Bu kapsamda, Makro Market A.Ş. ile ağırlıklı olarak Uyum Marketler için yapılan görüşmeler ön görüşmeler niteliğinde olup bu yönde Şirketimizce alınmış bir karar ya da mevcut durumda kamunun bilgilendirilmesini gerektirecek somut bir gelişme bulunmamaktadır" denildi.

MAKRO'NUN SAMSUN'DA 22 ŞUBESİ VAR

Samsun'da 22 şubesi bulunan Türkiye’nin en büyük market zincirlerinden Makro Market, yaşadığı mali sıkıntıyı aşamayınca konkordato talebinde bulunmuştu. 

Türkiye genelinde 253 mağazası ve 6 bin 500 çalışanı bulunan Makro Market A.Ş. için nasıl bir karar alınacağı merak konusu. 1.7 milyar lira cirosu bulunan şirketin ortaklarından Şeref Songör, "Batık durumda değiliz. 2-3 aylık süreye ihtiyacımız var" demişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2018-03-12 13:56:46

Bu iş bitti. Migros Uyum marketleri satın aldı ve Makro Market İstanbul daki personelleri için ihbar süresini geçtiğimiz hafta Çarşamba günü başlattı. Bir kaç güne kalmaz devir teslim işlemleri bitmiş olur.