banner388

MHP'den Seçim Kararı Açıklaması

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı yazılı açıklama yaparak YSK'nın İstanbul kararını değerlendirdi.

MHP'den Seçim Kararı Açıklaması

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı yazılı açıklama yaparak YSK'nın İstanbul kararını değerlendirdi.

06 Mayıs 2019 Pazartesi 23:12
MHP'den Seçim Kararı Açıklaması

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı yazılı açıklama yaparak YSK'nın İstanbul kararını değerlendirdi. Kalaycı, Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) İstanbul'da seçimin iptal edilerek yenilenmesi kararına ilişkin, “Ülkemizin yararına olduğunu düşündüğümüz bu kararın ter türlü tartışmaya son vermesi memnuniyet vericidir” açıklamasını yaptı. 

MHP Başkanlık Divanı’nın bu akşam saat 20.45'de yaptığı toplantıda YSK'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin yenilenmesi kararını değerlendirildi. Yapılan toplantıyla ilgili açıklamayı ise MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı yazılı olarak yaptı. Yaptığı açıklamada, Divanı’nın bu akşam saat 20.45'de yaptığı toplantıda YSK'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin yenilenmesi kararını değerlendirdiğini belirterek, “Milliyetçi Hareket Partisi, Yüksek Seçim Kurulunun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin yenilenmesine ilişkin kararını saygı ile karşılamaktadır. Ülkemizin yararına olduğunu düşündüğümüz bu kararın ter türlü tartışmaya son vermesi memnuniyet vericidir. YSK’nın seçimi yenileme kararı gereğince İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanının mazbatası geri alınacağından, mazbata tartışması da ortadan kalkacaktır. Seçimin yenilenmesi kararı ve mazbatanın geri alınması ile birlikte belediye hizmetlerinin aksamadan yürütülmesi için 23 Haziran 2019 tarihinde yapılacak seçimin sonuçlanmasına kadar ilgili mevzuat uyarınca İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanının belirlenmesi gerekecektir. YSK kararına toplumun her kesiminin saygılı olması demokrasi ve hukukun üstünlüğünün bir gereğidir. Bu karar karşında hiç kimsenin Türkiye’yi kaosa, kargaşaya, krize sürüklemeye kalkmaması, bu yöndeki girişimlerin güvenlik güçlerince engellenmesi gerekmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi yenilenme kararı verilen seçimde Cumhur İttifakı'nın başarısı için tüm teşkilat birimleri ile her türlü gayretin içerisinde olacaktır. 23 Haziran 2019 tarihinde yapılacak olan İstanbul seçimlerinin ülkemize, milletimize ve İstanbul halkına hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.  

Anahtar Kelimeler:
SeçimMhp
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
000 2019-05-07 01:51:24

adaletin hakkaniyetin yolundan sapmış bir partisiniz, renginizi çıkarlarınız doğrultusunda belli ettiniz, diktatörlük yönetimlerinde adaletin olmadığını seçim diye birşey olmadığını zaten çok iyi biliyorsunuz bildiğiniz halde hala daha insanları kandırmanın zaptetmenin kullanmanın hesabındasınız yazık.

Avatar
Kerimcan 2019-05-07 10:04:56

Kapatin partiyi zaten akp ve sarayin emrine girdi. Mhp diye birşey kalmadi ecevitin yancisi Erdoğanin bekcisi oldun bahçeli malesef...

Avatar
ugur55 2019-05-07 10:03:59

bahceli bi zahmet dün çanakkale şehitlerine onlar şehit değil diyen, keşke yuna kazansa id diyen haine bir tek laf etsin

Avatar
ülkü 2019-05-08 15:39:03

sizin bu ülkücüler hiç bir yerde yer almıyor ve aldırmıyorsunuz ülkücülerin çıkarı ne bu işten anlamış değilim