banner388

Metin Akpınar ve Müjdat Gezen adliyede

Halk TV'deki konuşmaları nedeniyle haklarında soruşturma başlatılan Metin Akpınar ve Müjdat Gezen ifade vermek için polis eşliğinde Anadolu Adalet Sarayı'na götürüldü.

Metin Akpınar ve Müjdat Gezen adliyede

Halk TV'deki konuşmaları nedeniyle haklarında soruşturma başlatılan Metin Akpınar ve Müjdat Gezen ifade vermek için polis eşliğinde Anadolu Adalet Sarayı'na götürüldü.

24 Aralık 2018 Pazartesi 11:33
Metin Akpınar ve Müjdat Gezen adliyede

Haklarında soruşturma başlatılan Metin Akpınar ile Müjdat Gezen, ifade vermek için polis eşliğinde Anadolu Adalet Sarayı'na götürüldü.

Halk TV'de yayınlanan Halk Arenası programındaki açıklamaları nedeniyle haklarında soruşturma başlatılan Metin Akpınar ile Müjdat Gezen, savcılığın ifadeye vermeye çağırması üzerine adliyeye getirildi.

Akpınar ile Gezen, Kadıköy'deki evlerinden sabah saatlerinde alınarak, polis eşliğinde İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'na götürüldü.
Akpınar, "Savcı Bey çağırdı. İfade vermeye gidiyoruz" dedi.

Akpınar'ın ardından Müjdat Gezen de sürece dair Oda TV'ye konuştu. "Savcıya gidiyorum. İfade vereceğim" bilgisini veren Gezen, "Benim söylediğim şey belli. Biraz sonra savcılıkta da söyleyeceğim. Yalnız Recep Tayyip Erdoğan'a değil hiç kimseye, benim vatanseverliğimi yargılama hakkı vermiyorum" ifadesini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Akpınar, "Bizim polarizasyondan, bu kargaşadan kurtulabilmemizin tek çaresi demokrasi diye düşünüyorum. Oraya ulaşabilirsek ne ala, kavga dövüş olmaz, biz bu işin içinden çıkarız. Ulaşamazsak her faşizmin karşılaştığı gibi belki liderini ayağından asarlar, belki mahzenlerde zehirlenerek ölür" demişti.
Müjdat Gezen ise "Recep Tayyip Erdoğan, sen bizim vatanseverliğimizi sınayamazsın, haddini bil" ifadesini kullanmıştı.

Bu sözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tehdit olarak yorumlanmış, Erdoğan, 'sanatçı müsveddeleri' olarak nitelediği Akpınar ile Gezen'in yargıda bedelini ödeyeceklerini söylemişti.

İstanbul Anadolu savcılığı Akpınar ve Müjdat Gezen hakkında soruşturma başlatmıştı.

Anahtar Kelimeler:
Müjdat GezenMetin Akpınar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osman Yurt 2018-12-24 12:18:59

Sayın Bahçeli'nin Cumhur İttifakı ile Milli İttifakı arasındaki savaş haçlı ile hilalin savaşıdır sözü var 2 hafta önce bu sözlerinde hiçbir suç unsuru yok mu? Bu nasıl bir söz pes valla.

Avatar
Ahmed Arif 2018-12-24 15:10:09

Yıllarını Türk Sinemasına vermiş, gerçekten aydın, çağdaş, Atatürkçü, cumhuriyete bağlı sanatçılara, kendini eleştirdiği için '' Sanatçı Müsveddesi '' diyerek hakaret eden bir cumhurbaşkanına sahibiz. Nasıl bir zamana denk geldik anlamıyorum. Kendi k.çında dolaşan 5 para etmez yalaka takımı sanatçı, akil insan oluyor. Ama eğer zatı muhteremi eleştirirseniz ' Sanatçı Müsveddesi' oluyorsunuz. Yazıklar olsun!...

Avatar
Dikkat ! 2018-12-24 14:18:52

programı izlerseniz Menderes şöyle yaptı asıldı Demirel böyle yaptı darbe oldu , bakalım sıra kimde demişti Metin Akpınar . Müjdat gezen zaten sokak ağzıyla sürekli hakaret ediyor. Bunlar demokrasi çerçevesinde görülmeyecek kadar aşağılık laflar

Avatar
Cihan 2018-12-24 23:45:00

Bakanlar, darbe girişimden önce meydanlarda bangır bangır bağırarak fetöyü destekledi, bir kişi soruşturma geçirmedi. Türkiye'nin yetiştirdiği, geleceği için kaygı ve sevgi duyan eleştiren insanlara sanatçı müsvettesi diyorlar ve soruşturma geçiriyor. yazıklar olsun