banner388

Manavgat’ta 15 Yıl Sonra Bir İlk!

Yurt genelinde etkili olan soğuk hava nedeniyle Manavgat’a 15 yıl sonra kar yağdı.

Manavgat’ta 15 Yıl Sonra Bir İlk!

Yurt genelinde etkili olan soğuk hava nedeniyle Manavgat’a 15 yıl sonra kar yağdı.

22 Aralık 2016 Perşembe 20:14
Manavgat’ta 15 Yıl Sonra Bir İlk!

Yurdumuzu etkisi altına alan soğuk ve yağışlı hava nedeniyle Manavgat’ın yüksek kesimlerindeki bazı mahallelerin ardından Oymapınar Barajının üst kesimlerinde de kar yağışı etkili olmaya başladı. Son günlerde Akseki ve Gündoğmuş ilçeleri başta olmak üzere yüksek kesimlerde yağan kar nedeniyle en soğuk günlerini yaşayan Manavgat'ta, Beşkonak bölgesi, Namaras, Ahmetler ve Taşkesiği mahallelerinin ardından Oymapınar Barajının yaklaşık 2 kilometre yukarısına da 15 yıl aradan sonra kar yağdı.

Oymapınar bölgesinde kar yağdığını haber alan -çok sayıda vatandaş bölgeye akın ederken kar yağışı çam ağaçlarını ve zemini kısa sürede beyaza bürüdü. Manavgatlılar, kar yağan bölgeye gelip kartopu oynayarak selfie çektirdi.

Kar yağışı bölgede şiddetini artırarak devam ediyor.  

Anahtar Kelimeler:
KarManavgat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.