banner388

Mahir Ünal'dan Kılıçdaroğlu açıklaması

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında açıklamalarda bulundu. Mahir Ünal, "Kılıçdaroğlu'nun, Erdoğan korkusu var" dedi.

Mahir Ünal'dan Kılıçdaroğlu açıklaması

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında açıklamalarda bulundu. Mahir Ünal, "Kılıçdaroğlu'nun, Erdoğan korkusu var" dedi.

16 Nisan 2018 Pazartesi 23:26
Mahir Ünal'dan Kılıçdaroğlu açıklaması

Merkez Yürütme ve Kurulu toplantısında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, ele alınan konular hakkında bilgi verdi. CHP'nin OHAL'e karşı çıkmasına ilişkin konuşan Mahir Ünal, "Yine her zaman olduğu gibi hem CHP Genel Başkanı hem de sözcüleri parmaklarını sallayarak, tehdit ve hakaret içeren, artık alışılagelmiş rutin hakaretlerini, yalanlarını sıraladılar” ifadelerini kullandı.

CHP'nin OHAL'e karşı yaptığı oturma eylemine ilişkin Mahir Ünal, "İstanbul İl Başkanının konuşmasında tutuklu milletvekilleri için ‘rehin’ ifadesini kullanması, CHP Genel Başkan Yardımcısının Deniz Gezmiş ve Selahattin Demirtaş benzetmesi. HDP milletvekilleri Selahattin Demirtaş’ı 7’kez ziyaret ederken, CHP milletvekillerinin 17 kez ziyaret etmiş olmaları ve HDP’nin Kemal Kılıçdaroğlu’na Selahattin Demirtaş’ı ziyaret etmesi konusundaki teklifleri... Aslında bütün bunlar anlaşılabilir ve izah edilebilir hususlar. Geçtiğimiz günlerde Kemal Kılıçdaroğlu’nun parka ve postal giydiği günleri de yad etmesini de buraya eklemek gerekiyor" sözcüklerini kaydetti.

ÜNAL: KILIÇDAROĞLU ERDOĞANFOBİA YAŞIYOR

Mahir Ünal, Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan'dan korktuğunu belirterek, "açıklamasında bulundu.
Kılıçdaroğlu’nun döviz kurlarındaki dalgalanmanın dış güçler tarafından yapılmadığı yönündeki ifadesinin hatırlatılması üzerine Mahir Ünal, “Kemal Kılıçdaroğlu’nun dili ve söylemi çok açık ve net Türkiye karşıtı dil ve söylem. Buradaki temel sorun şu, Kılıçdaroğlu ağır bir Erdoğanfobia yaşıyor. Bu Erdoğanfobia’nın geldiği nokta Erdoğan düşmanlığı, Erdoğan korkusu onda Türkiye düşmanlığına dönüşmüş durumda. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bütün kurumlarının meşruiyetini tartışmalı hale getiren Kılıçdaroğlu’nun ‘Türkiye’ye yatırım yapmayın’ demesini de gayet normal karşılıyorum. Bu yıkıcı söylem bir muhalefet değil, açık bir düşmanlık şekilde kendisini gösteriyor. Siyasette muhalefet olur ama milli meselelerde mutabakat olur. Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptığı muhalefet değil, milli meselelerde de hiçbir zaman mutabakat içinde olduğu hiçbir zaman görülmemiştir” sözcüklerini kaydetti.

Anahtar Kelimeler:
KılıçdaroğluMahir Ünal
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.