banner388

KYK burs/kredi ödemeleri ve emekleri maaşlarıyla ilgili önemli gelişme

KYK burs ve kredi ödemeleri ve emekli maaşları ne zaman yatırılacak ? İşte cevabı...

KYK burs/kredi ödemeleri ve emekleri maaşlarıyla ilgili önemli gelişme

KYK burs ve kredi ödemeleri ve emekli maaşları ne zaman yatırılacak ? İşte cevabı...

11 Mayıs 2020 Pazartesi 21:35
KYK burs/kredi ödemeleri ve emekleri maaşlarıyla  ilgili önemli gelişme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısının ardından KYK burs ve kredi ödemeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

KYK ÖDEMELERİ BAYRAMDAN ÖNCE...

 Yükseköğrenim öğrencilerinin KYK burs ve kredi ödemelerine ilişkin de konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öğrencilerin burs ve kredi ödemelerinin bayramdan önce tamamlanacağını söyledi.

Erdoğan, öğrenciler, işsizlik maaşı alanlar, emekliler ve çay üreticilerini yakından ilgilendiren açıklamaları da art arda yaptı.

EMEKLİLERE MÜJDE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Emeklilerin bu ayki maaş ödemelerini 15 Mayıs'tan itibaren hesaplarına yatırmaya başlayarak bayrama kadar bitireceğiz.Yükseköğrenim öğrencilerimizin 6 Haziran'daki Burs ve Kredi ödemelerini bayrama kadar ödeyeceğiz.İşsizlik sigortası ödemelerini de öne çektik.İşsiz kalan vatandaşlarımıza yönelik 3. faz nakit desteği programında ödemeler başladı. Ödeme yapılan kişi sayısı 900 bini buldu. Sadece ramazan ayı yardımları için sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarımıza yarım milyar lirayı aşkın kaynak aktardık. Çay üreticilerimize bir müjde vermek istiyorum. Geçtiğimiz yıl ÇAYKUR yaş çay alımının kg'mını 2.90 TL'den yapmıştık. Destekle bu rakam 3 lira kuruşa çıkmıştı. 2020 yılı için yaş çay alım fiyatı 3 lira 27 kuruş olarak belirlenmiştir. 13 kuruş desteklemeyle 3 lira 40 kuruşa kadar bu rakam yükselecektir." şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yesus 2020-05-11 22:38:15

Ben emekliyim 15 mayistan sonra maaslar hesaplara yatacakmis helal olsun bu kadar emeklileri düsünenlere sevincten havaya ucmak lazim

Avatar
Salih zengi 2020-05-11 23:05:53

Ucacagiz diyorlardi ya demekki gercek oldu.ucuyoruz.