banner388
banner390
banner410
banner408

KYK borçlarına yapılandırma

Yapılan son dakika açıklamasına göre KYK borçları için yapılandırma açıklaması geldi.

banner269

KYK borçlarına yapılandırma

Yapılan son dakika açıklamasına göre KYK borçları için yapılandırma açıklaması geldi.

23 Ekim 2020 Cuma 18:07
KYK borçlarına yapılandırma

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş yaptığı son dakika açıklamasında vergi, prim ve devlete olan borçlara yapılandırma için kapsamlı bir teklif geleceğini söyledi. Teklif ile ilgili yapılan açıklamada bunun plan bütçe komisyonuna geleceği ve komisyondan geçmesi durumunda meclisteki torba kanuna ekleneceği öğrenildi.  Mehmet Muş, "Komisyon bunu uygun görür, kanun teklifine ekleyip komisyondan geçirirse, vergi yapılandırmasıyla ilgili önerimiz, teklife girmiş olacak." dedi.

TAKSİTLER 2 AYDA BİR ÖDENECEK

Yapılandırılacak borçlar 18 aya bölünecek ve ödemeler 2 ayda bir olacak. Toplamda 36 aylık ödeme dönemi ile ilgili şu açıklama yapıldı: "Maksimum 18 taksit yapılabiliyor. Taksitler iki ayda bir ödenecek. İlk taksit tarihine kadar peşin ödeme yapılırsa, burada biliyorsunuz ana paranın yanında işleyen faizler var, onlar siliniyor bu vergi borçlarının. Dolayısıyla Yurtiçi Üretici Fiyat Endeksi (YÜFE) kullanılıyor. Onun oranı çok daha düşük. Önümüze getiriliyor. İlk taksit içerisinde bu borçlar ödenirse, YÜFE'den çıkan gecikme zammının yüzde 90'ı da silinmiş olacak."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsunlu55 2020-10-23 22:50:43

Hani silinecekti oy moy sana, dostum değilsin....

Avatar
ALPER 2020-10-24 12:36:05

ben 3 kuruş maaşla ödedim herkes adam olup borcunu odeyecek er yada geç