banner388

Kış aylarının vazgeçilmezi altın fiyatına

Kış aylarının vazgeçilmezi ıhlamur altın fiyatına satılıyor...

Kış aylarının vazgeçilmezi altın fiyatına

Kış aylarının vazgeçilmezi ıhlamur altın fiyatına satılıyor...

20 Ekim 2021 Çarşamba 20:43
Kış aylarının vazgeçilmezi altın fiyatına

Kış aylarının vazgeçilmezi ıhlamur yaprak ıhlamurun kilosu 200, çiçek ıhlamurun ise 400 liradan satılıyor. Verimin düşük olması nedeniyle fiyatların arttığını belirten aktarlar, kışın fiyatın daha da artacağını söyledi.



KÜÇÜK PAKETLER HALİNDE SATILIYOR

Diyarbakır’da bitkisel çayların da olduğu işletmenin müdürü olan Bünyamin Bünül, çiçek ıhlamurun kilosunun 400, yaprak ıhlamurun kilosunun ise 200 lira olduğunu söyledi. Verimin düşük olmasının fiyatların artmasına neden olduğunu anlatan Bünül, ıhlamurun kilo şeklinde alıcısının olmadığını, küçük paketler şeklinde sattıklarını belirtti.



FİYATLAR ARTACAK


Ihlamurun kış öncesi büyük rağbet gördüğünü aktaran Bünül, "Bu yıl ıhlamurda rekolte düşük. Aşırı bir talep var, ama mal yok. Tahminim bu kış fiyatlar hiç düşmeyecek, aksine artacak. Bence önümüzdeki aylarda ıhlamurun kilosu 600 liraya kadar yükselecek" dedi.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 20.10.2021 21:01
Anahtar Kelimeler:
ıhlamurEonomi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.