banner388
banner390
banner410
banner408

Kılıçdaroğlu’nun Adalet yürüyüşü

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu hakkında verilen 25 yıl hapis cezasını protesto için Kılıçdaroğlu adalet yürüyüşü başlattı.

banner269

Kılıçdaroğlu’nun Adalet yürüyüşü

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu hakkında verilen 25 yıl hapis cezasını protesto için Kılıçdaroğlu adalet yürüyüşü başlattı.

15 Haziran 2017 Perşembe 12:09
Kılıçdaroğlu’nun Adalet yürüyüşü

‘’Adaletin olmadığı bir ülkede yaşamak istemiyoruz. Bunun için yürüyüşümüzü başlatıyorum’’ bu cümleler CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na ait.

CHP bugün, milletvekilleri Enis Berberoğlu hakkında verilen yargı kararını eleştiren büyük çapta bir protesto başlattı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve partililer Ankara'dan İstanbul'a kadar yürüyecek.

Ankara Güvenpark’ta başlayan yürüyüş, Berberoğlu’nun tutuklu olarak yer aldığı Maltepe Cezaevi’ne kadar devam edecek.

''Hapishaneleri tıka basa dolu olan bir ülkede adalet olmaz''

‘’Adalet yürüyüşü’’ öncesi açıklamada bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, gazetecilerin ve milletvekillerinin hapiste olmasını istemediğini belirtti. Türkiye’nin dikta yönetimi ile karşı karşıya olduğunu ifade etti. Kılıçdaroğlu’’ Bu ülkeye adalet ya gelecek, ya gelecek. Çocuklarımızın geleceği için hep birlikte mücadele etmek zorundayız. Bu yürüyüş kutlu bir yürüyüştür. Hapishaneleri tıka basa dolu olan bir ülkede adalet olmaz. Adalet, adalet, adalet. 20 Temmuz darbesi yapanları istemiyoruz. Özgürlük istiyoruz. Herkes için adalet istiyoruz. Adaletin olmadığı yerde insan olmaz. Hepinize teşekkür ediyorum değerli arkadaşlar. ‘’ şeklinde konuşmasını bitirdi.

Valilikten konuyla ilgili yapılan açıklamada araç trafiğine kapatılacak olan yollarla metro ulaşımında vatandaşların uyarıları dikkate almaları gerektiği ifade edildi. 
Güvenliğin sağlanması için bildirilen makul sayıda kişilerin katılabileceği belirtildi.
 

Son Güncelleme: 15.06.2017 12:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emin karaguzel 2017-06-15 13:42:07

Zamanında İskilipli atıf vb çok alim ahi aldılar, ezan Türkçe yılarca okundu, Alma mazlumun ahini çıkar aheste aheste , chp nin başına ne gelirse gelsin insan seviniyor.