banner388
banner390
banner410
banner408

Kılıçdaroğlu Miting İçin İstanbul'da

CHP'nin Genel Başkanı olan Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Yenikapı Meydanında düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne katılmak için İstanbul’a geldi.

banner269

Kılıçdaroğlu Miting İçin İstanbul'da

CHP'nin Genel Başkanı olan Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Yenikapı Meydanında düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne katılmak için İstanbul’a geldi.

07 Ağustos 2016 Pazar 17:33
Kılıçdaroğlu Miting İçin İstanbul'da

Partiler arası yapılan değerlendirmelerin sonrasında Yenikapı’da yapılacak olan Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne katılım için karar kılan CHP'nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, mitinge yaklaşık olarak 1 saat kala İstanbul’a geldi. THY’nın Ankara’dan kalkan uçağı ile saat 16.20’de Atatürk Havalimanı’na inen Kemal Kılıçdaroğlu’nu VİP girişte CHP'nin Genel Başkanı Yardımcısı olan Yasemin Öney Cankurtaran, İstanbul'un İl Başkanı olan Cemal Canpolat ile fazla sayıda partililer karşıladılar.

''HER TÜRLÜ KATKIYI VERMEK İÇİN BURADAYIZ''

Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne katılımıyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan CHP'nin İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, "Her darbe olduğunda darbe yapanlarla aynı düşüncede olmayan herkese karşıdır bu darbeler. O yüzden bu darbelerin olmaması adına bugün toplumsal uzlaşmanın, demokrasi kurallarını, demokrasi özgürlüğünün, çoğulculuk olduğu bu günde tüm siyasi partiler hep birlikte ortak bir değerde uzlaşmış durumdadır. Bugün burada, ülkemizde darbe olaylarının olmaması, hiç kimsenin sorularının çalınmaması,öğrencilerimizin senelerce mücadele ettikden sonra haklarının örgütler tarafından gasp edilmemesi için toplanıyoruz. En önemli sebep bunlardır. T.C. tekrar devletin inşasına başlamış bulunmaktadır. Devletimizin inşa süresi boyunca CHP'nin Genel Başkanı ile kadroları devlet inşasının bütün katkılarını sağlamak için buradayız" dedi.
Atatürk Havalimanın çıkışında gazetecilerin sorularına cevap vermeyen CHP'nin lideri Kemal Kılıçdaroğlu, akşam saat 17.00’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ile MHP'nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de katılmış olduğu Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne katılım sağlamak üzere havalimanından ayrıldı. 

Son Güncelleme: 07.08.2016 18:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.