banner388

Kayseri’deki Patlamada Yaralananların İsimleri Merak Ediliyor

Kayseri Erciyes Üniversitesi’nde meydana gelen patlamada çok fazla kişinin yaralandığı ve şehitlerin de olduğu belirtildi. Patlamada yaralananların isimleri ise aileler ve yakınları tarafından merakla yetkililerden bekleniyor.

Kayseri’deki Patlamada Yaralananların İsimleri Merak Ediliyor

Kayseri Erciyes Üniversitesi’nde meydana gelen patlamada çok fazla kişinin yaralandığı ve şehitlerin de olduğu belirtildi. Patlamada yaralananların isimleri ise aileler ve yakınları tarafından merakla yetkililerden bekleniyor.

17 Aralık 2016 Cumartesi 10:34
Kayseri’deki Patlamada Yaralananların İsimleri Merak Ediliyor

Üniversitenin önündeki halk otobüsünde meydana gelen patlama sonrası olayın olduğu yere çok sayıda polis ekibi ile ambulans takviye edildi. Olay ile ilgili olarak RTÜK’te yayın yasağı getirirken, patlamanın saat 08.45 sularında gerçekleştirildiği belirtiliyor. Çarşı iznine çıkan askerlere yönelik bir saldırı olduğu da belirtiliyor. Konuyla ilgili açıklamaların ise kısa sürede gelmesi beklenmekte. Patlamanın olduğu yerde öğrencilerin çok fazla kaldığı da biliniyor. Haber ajansları yaralananların yanında şehitlerinde olabileceğini belirtti.

Polis ekipleri olay yerine kimseyi almazken, twitter başta olmak üzere sosyal medyadan #terorelanetolsun etiketiyle binlerce tweet atılarak terör lanetleniyor. Patlamada yaralananların isimleri açıklandığı zaman sizlere haberimizden aktaracağız.
 
TSK’dan Kayseri’de bombalı araçla gerçekleştirilen terör saldırısıyla ilgili yapılan açıklamada, “17 Aralık 2016 Cumartesi günü saat 08.45 sularında Kayseri Komando Tugay Komutanlığından izine çıkan er ve erbaşları taşıyan araca yapılan bombalı araç saldırısında, 13 kahraman personelimiz şehit olmuş, 48 kahraman personelimiz yaralanmıştır. Yaralılar derhal bölgedeki hastanelere sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Ayrıca menfur saldırıda sivil vatandaşlarımızın da yaralanmış olabileceği değerlendirilmektedir. Alçakça ve kalleşçe düzenlenen bu saldırıyı şiddetle lanetliyor, saldırıda hayatını kaybeden kahraman silah arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine, TSK personeline ve yüce Türk milletine başsağlığı, yaralı kahraman silah arkadaşlarımıza ve vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz” ifadelerine yer verildi. 

ŞEHİTLER: Yunus Emre Duran, Abdülsamet Özen (Kocaeli), Kamil Tunç, Kamil Tunç (Afyon Karahisar) Hasan İlhan, Kenan Döngel (Sinop), Mustafa Cihan, Fehmi Barçın, Raşit Yücel (Kocaeli), Ahmet Taş, Muhammet Ali Ocak, Göksel Ağaçyetiştiren ve kimliği belirlenemeyen bir asker.

YARALILAR:
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinde tedavi olanlar
Adem Avcı, Arif Özkara, Bayram Özdemir, Caner Kavalcı, Ercan İnan, Erdal Köse, Fatih Körpe, Ferdi Çatal, Gökhan Keskin, Hakan Şimşek Yakar, Halit Kapullu, Hamit Eroğlu, Hasan Hamza Şolt, Hidayet Canpolat, Hüseyin Avcı, İlker Bal, İlyas Akman, İsmail Hakkı Öner, Kamil Yemez, Kubilay Şimşek, Mehmet Gül, Mehmet Kılıç, Mertcan Uzun, Mesut Yaşar, Mevlüt Avcıoğlu, Mustafa Genç, Mustafa Uçar, Nasuh Yıldırım, Recep Güney, Semih Yılmaz, Serdar Çiçekli, Süleyman Sancar, Şakir Karayel, Tolga Öğütlü, Ufuk Uysal, Yasin Memiş, Yasin Sezeyan, Yunus Emre Kurnaz, Yunus Ertaş, Yusuf Ergün, Semih Yılmaz, Mevlüt Kimsesiz.

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi görenler
Kayhan Uluhan, Muhammet Yaşar, Sami Güler, Berat Yılmaz, Ali Kuşçu, Orhan Ölmez, Furkan Özlü ve Adem Kamsız

Memorial Hastanesinde tedavi görenler 
Recep Genç ve Mehmet Emin Uygur

Tekden Hastanesinde tedavi görenler
Ahmet Gün

Acıbadem Hastanesinde tedavi görenler
Mehmet Taşdelen


 
Son Güncelleme: 17.12.2016 17:56