banner388
banner390
banner410
banner408

Kardan Atatürk Heykeli Yaptılar

Bu yıl 10’uncusu düzenlenen Kardan Adam Şenliği’ne ilgi büyüktü.

banner269

Kardan Atatürk Heykeli Yaptılar

Bu yıl 10’uncusu düzenlenen Kardan Adam Şenliği’ne ilgi büyüktü.

28 Ocak 2017 Cumartesi 17:45
Kardan Atatürk Heykeli Yaptılar

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesi Ayder Yaylası’nda Çamlıhemşin Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Doğa Sporları İhtisas Kulübü Derneğince (ÇADOSK) tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenen Kardan Adam Şenliği’ne büyük ilgi gösterildi.
İki gün boyunca yapılacak olan organizasyonda, katılımcılar soğuğa aldırış etmeden saatlerce horon oynadı.
 
Her yaş gurubundan yerli ve yabancı turistler yanlarında getirdikleri naylon, kızak ve şambrelle kayarak doyasıya eğlendi. Etkinlikte küçük kazalar da yaşandı. Hızını alıp duramayan amatör kayakçılar kendilerini izleyen seyircilere çarptı.
Kardan Adam Şenliği’ne katılan turistler çok eğlendiklerini belirterek önümüzdeki yıl gerçekleşecek etkinliklere da katılmak istediklerini belirtti.

KARDAN YAPILAN ATATÜRK FİGÜRÜ İLGİ TOPLADI

Öte yandan kardan yapılan Atatük figürü büyük ilgi topladı. Atatürk’ün figürünü 4 günde tamamladıklarını belirten Naci Edi ve beş arkadaşı, "Normalde iki günde yapabilirdik ancak hava şartlarından dolayı ancak bugün tamamlayabildik. Çok da güzel oldu" dedi.
Şenliğin ikinci ve en yoğun günü olan yarın ise kardan adam, halat çekme ve biatlon yarışmaları ile etkinlik sona erecek.

 
 
Son Güncelleme: 28.01.2017 17:47
Anahtar Kelimeler:
AtatürkAyder
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.