banner388

Karadeniz'e şehit ateşi düştü

Afrin'den acı haber geldi. Tankçı Uzman Çavuş Taner Kart, Cinderes bölgesinde şehit düştü.

Karadeniz'e şehit ateşi düştü

Afrin'den acı haber geldi. Tankçı Uzman Çavuş Taner Kart, Cinderes bölgesinde şehit düştü.

13 Mart 2018 Salı 09:40
Karadeniz'e şehit ateşi düştü

Afrin'den acı haber geldi. Zeytin Dalı Harekatında şehit düşen Tankçı Uzman Çavuş Taner Kart'ın acı haberi, Ordu'nun Ünye ilçesinde bulunan ailesine verildi.

26 yaşındaki Taner Kart, Cinderes bölgesinde tankı park edip mevziye yerleştirdiği sırada el yapımı bombaya basarak ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Kart, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü. 

Tankçı Uzman Çavuş Taner Kart'ın şehadet haberini Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney verirken, şehidin evinin bulunduğu sokağa Türk bayrağı asıldı. 

1 YILLIK EVLİYDİ

Aslen Ordu'nun Akkuş ilçesi Tuzak Mahallesi'nden olan ve Ünye'de ikamet eden Nurlu ile İlhan Kart'ın 2 çocuğundan biri olan Taner Kart'ın henüz bir yıllık evli olduğu belirtildi. Şehit düşen Taner Kart'ın İstanbul'da bulunan eşi acı haberi alında Ünye'ye yola çıktı. 

Son Güncelleme: 13.03.2018 13:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Musa 2018-03-15 23:13:06

Allah Rahmet Eylesin inşaAllah