banner388

Kamu hastanelerine KPSS'siz personel alımı

Kamu hastaneleri bünyesine en az ilkokul mezunları arasından sürekli işçi ve sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacağı açıklandı.

Kamu hastanelerine KPSS'siz personel alımı

Kamu hastaneleri bünyesine en az ilkokul mezunları arasından sürekli işçi ve sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacağı açıklandı.

21 Aralık 2020 Pazartesi 21:43
Kamu hastanelerine KPSS'siz personel alımı

Üniversite hastaneleri İŞKUR üzerinden ve Çalışma Bakanlığı kamu ilan sayfası üzerinden art arda duyurular yayımladı. Yayımlanan duyurularda en az ilkokul mezunu adaylar arasından sözleşmeli kamu personeli ve sürekli işçi alımı yapılacağına yer verildi. 

ÜNİVERSİTE HASTANELERİNE PERSONEL ALIMI ŞARTLARI

- Başvuracak adayların yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşıyor olmak

- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

- Türk Vatandaşı olmak,

- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

- Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

- Erkek adayların muvazzaf askerlik çağına gelmemiş, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, muaf, erteletmiş veya yedek sınıfına geçirilmiş olmak.

- 657 sayılı Kanunun 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

Not: Sürekli işçi alımında ikamet şartı vardır. Personel alımında ise ikamet şartı yok.

ALIM YAPILAN İLLER ve İLANLAR

İŞKUR üzerinden yayımlanan sürekli işçi alımları şu şekilde:

İlanlara başvuru için İŞKUR sayfasına gitmeniz gerekmektedir. esube.iskur.gov.tr adresine gittikten sonra giriş yapınh ve iş ilanlarını tıklayın. Son olarak iş arama sayfasında İŞYERİ TÜRÜ yazan kısımda KAMU seçeneğini işaretleyip ARA butonuna tıklayın.

Personel alımı ilanları ise şu şekilde:

Bursa Uludağ Üniversitesi

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi

Düzce Üniversitesi

Balıkesir Üniversitesi

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi

Karadeniz Teknik Üniversitesi

Gaziantep Üniversitesi

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi

Atatürk Üniversitesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.