banner388

İthal hayvan taşıyan gemilerden şok görüntüler! 

Türkiye'nin ithal ettiği hayvanlar beraberinde kötü koku ve şarbon olmak üzere pek çok sorun getirdi. Son olarak ortaya çıkan gemi içerisindeki görüntüler ise kokunun sebebini kanıtlar nitelikte. İşte içler acısı o manzara...

İthal hayvan taşıyan gemilerden şok görüntüler! 

Türkiye'nin ithal ettiği hayvanlar beraberinde kötü koku ve şarbon olmak üzere pek çok sorun getirdi. Son olarak ortaya çıkan gemi içerisindeki görüntüler ise kokunun sebebini kanıtlar nitelikte. İşte içler acısı o manzara...

18 Eylül 2018 Salı 12:23

Türkiye'nin ithal ettiği canlı hayvanları taşıyan gemiler, pek çok sorunu da beraberinde getirdi. Gemilerin geldiği şehirler günlerce kötü kokunun esiri olurken, Türkiye genelinde şarbon vakalarında da büyük artış yaşandı.

KOKUNUN SEBEBİ ÖLÜ HAYVANLAR

Samsun'a geçtiğimiz aylarda gelen gemi şehir merkezinde günlerce kötü kokuya neden olmuştu. Vatandaşlar kötü kokunun sebebinin aylarca süren gemi yolculuğunda ölen hayvanlar olduğunu iddia etmişti. Canlı hayvan taşıyan gemilerin içerisinde çekilen görüntüler ise bu iddiaları doğrular nitelikte.

Son Güncelleme: 19.09.2018 08:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2018-09-18 12:28:00

Koskoca türkiye de hayvan bitti değil mi? Çiftçiye, tarımcıya ver desteği. Hem vatandaş kalkınsın, hem devlet kalkınsın

Avatar
Olsun 2018-09-18 13:03:12

Malesef memleket irenclesti

Avatar
Mistik 2018-09-18 14:39:13

Peki böyle bir şeyin türk karasularına girmesine nasıl müsade ediliyor denetim yokmu

Avatar
Vatandas 2018-09-18 21:24:08

Herkes ne ektiyse onu biciyor.Acimiyorum bu millete.Kusurabakmayin ,hakketi kerkes.

Avatar
Halk 2018-09-18 22:30:29

Yazık günah şu videoyu izledikten sonra hem bize hem hayvanlara

Avatar
Asude 2018-09-19 23:19:57

Brezilya dan gelen canli hayvan tasiyan gemiyi hem Brezilya li hayat kimin olursa olsun,Yaradan in hediyesidir,hayat koruyuculari ,hem de Turkiye deki haylat koruyuculari tarafindan protesto edildi.Ortada yayinlasmis video da,bu sekilde sekilde tasinan canlarin neler yasadigini gosteriyor ve bunu durdurmak icin yardim istiyor.Bu arada her insan ve ulke ektigini bicer.Ne ektik? Yalan,dolan,saygisizlik,hosgorusuzluk,nefret,kin,ben yaptim oldu,sendrn banlanecilik.Bunun yerine insana,dogaya ve cana deger verseydik.Ne ciftci aglardi,ne hayvancilikla ugrasan,ne isini dogru durust yapan,dogruyu soyledigi icin,hakkini aradigi icin hain ilan edilip hapislere atilmazdi.Hala hapishane insaa ediyorlar.Kur an da olmayani,okumayan,arastirmayana kendi kafalarindaki ,cikarlarina uygun dini ogretmek icin de camii.Ya beyninizi hapsedecekler yal bedeninizi.Ve hepimiz buna oy verdik.Aglamayin.Bu canlara uzuluyorum ben,bize degil.Onlarin secme hakki yoktu,bizim ise vardi..

Avatar
Yorum 2018-09-18 15:17:33

Hala findik fiyati açıklanmadı gariban köylü zaten tüccar borçlu findik harman olur olmaz tüccara vermek zorunda.gubre parası ilaç parası yevmiye parası kışın kumanda parası aldığı tüccar taban fiyati aciklanmayinca kafasına göre alıyor. Oda kendine göre haklı para bağlamış kaca satacagini bilmiyor.

Avatar
Yusuf 2018-09-18 23:52:25

Avustralya yazıyor Samsun la alakası yok buraya büyükbaş hayvan geldi