banner388

İşte FETÖ'nün Ölüm Listesi

FETÖ'cülerin içinde siyasetçi, polis, hâkim, savcı, gazeteci ve işadamının adının ye aldığı ölüm listesine ulaşıldı. Listenin başına Cumhurbaşkanı Erdoğan var.

İşte FETÖ'nün Ölüm Listesi

FETÖ'cülerin içinde siyasetçi, polis, hâkim, savcı, gazeteci ve işadamının adının ye aldığı ölüm listesine ulaşıldı. Listenin başına Cumhurbaşkanı Erdoğan var.

20 Temmuz 2016 Çarşamba 16:23
İşte FETÖ'nün Ölüm Listesi

Yaşanan darbe girişimi sonrasında gözaltına alınan darbecilerden ulaşılan belgeler arasında bir de ölüm listesi vardı. Plana göre ülke yönetimi ele geçirilince eş zamanlı olarak bu listedeki isimler teker teker öldürülecekti. Listede tam 9 bin kişinini ismi var.

 BU liste 17-25 Aralık 2013 darbe süreci sonrasında oluşmaya başladı. Ölüm listesinin başında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yer alıyor. FETÖ darbenin ilk adımı olarak Marmaris’te kalan Erdoğan'a 40 bordo bereliyi 50 bin mermiyle göndermişti.gönderdi.

LİSTEDE KİMLER VAR?
 
Adana'da ortaya çıkan ölüm listesinde Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Dairesi Başkanı Turgut Aslan, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Enerji Bakanı Serhat Albayrak, İçişleri Müsteşarı Selami Altınok, MİT?Müstaşarı Hakan Fidan, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Star Gazetesi muhabiri Kemal Gümüş, Sabah Gazetesi muhabirleri Nazif Karaman, Fatih Ulaş ve Abdurrahman Şimşek ile Anadolu Ajansı’ndan Enes Can gibi FETÖ karşıtı siyasetçi, polis, hâkim, savcı, gazeteci ve işadamının isminin yer aldığı tam 9 bin kişi var.

BBP’nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun helikopterinin düşmesinin ardından bölgeye gönderilmiş ve enkazdan parçalar söken Hava Kuvvetleri’nin MAK birimi   ‘İnfaz timi’  olarak görev yapacaktı. Konya 3. Ana Jet Üssü’nde konuşlu MAK timlerinin komutanı Başçavuş Yılmaz Bahar FETÖ’nün imamlarından biri olarak görev yapıyormuş ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a suikast yapmakla da bu ekip görevlendirilmişti.

Ele geçirilen bu ölüm listesi sonrasında listede adı geçen isimlere koruma polisi verilecek.
 

Son Güncelleme: 21.07.2016 17:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
2016-07-30 02:10:47

sandık tamam demokrasiye devam diyorum