banner388

İstanbul'da Patlama

Yenibosna'da bir araçta meydana gelen patlamada bir kişinin ağır şekilde yaralandığı öğrenildi.

İstanbul'da Patlama

Yenibosna'da bir araçta meydana gelen patlamada bir kişinin ağır şekilde yaralandığı öğrenildi.

06 Ekim 2016 Perşembe 16:11
İstanbul'da Patlama

İstanbul Yenibosna'da bir araçta meydana gelen patlamada bir kişinin ağır şekilde yaralandığı öğrenildi. Polis, ikinci bir patlamaya karşı vatandaşları bölgeden uzaklaştırırken patlamanın nedeni araştırılıyor.

Yenibosna'da polis merkezi yakınında bir araçta patlama meydana geldi ve gelen ilk bilgilere göre patlamada biri ağır 5 kişi yaralanırken 5 araçta da maddi hasar oluştu. Kasklı ve motosikletli olduğu iddia edilen saldırganın yakalanması için operasyon başlatıldı.

İHA muhabiri patlama sonrası silah sesi duyduklarını söylerken bir görgü tanığı ise "Patlama çok şiddetliydi, polisler başka bir bomba olabileceği ihtimaline karşı bölgeyi boşaltıyor ve ambulanslar geliyor" diye konuştu. 

İstanbul Valisi Vasip Şahin patlama sonrası şu açıklamada bulundu:

Son Güncelleme: 06.10.2016 16:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.