banner388

HSK’dan yeni kararname

2017 yılı yaz kararnamesine ilişkin Hakimler ve Savcılar Kurulumu (HSK) 154 idari yargı mensubunun görev yerini değiştirdi.

HSK’dan yeni kararname

2017 yılı yaz kararnamesine ilişkin Hakimler ve Savcılar Kurulumu (HSK) 154 idari yargı mensubunun görev yerini değiştirdi.

14 Temmuz 2017 Cuma 00:31
HSK’dan yeni kararname

Hakimler ve Savcılar Kurulumunun (HSK) internet sayfasında duyurusuna göre  yaz kararnamesine yönelik çalışmaların 13 Temmuz 2017 tarihi itibarıyle sonuçlandırıldığı bilgisi alındı. HSK’nın 2017 yılı yaz kararnamesine ilişkin yapılan duyuruda, “2017 yılı yaz kararnamesine ilişkin çalışmalar, 13 Temmuz 2017 tarihi itibarıyla sonuçlandırılarak karara bağlanmıştır. Meslektaşlarımızın görev yerlerinden ayrılmalarına ilişkin tebligatlar 14 Temmuz 2017 tarihi mesai bitimine kadar gönderilecektir. Kararnameye ilişkin yeniden inceleme talebi olanların, durumlarının bir an önce kesinleştirilmesini sağlamak amacıyla, tebligat yapılmasını beklemeksizin taleplerini en geç 17 Temmuz 2017 tarihi mesai bitimine kadar UYAP personel ekranından ‘Atanma Talep Formu’nun açıklama kısmını doldurmak suretiyle yapmaları gerekmektedir. Ayrıca fiziki olarak dilekçe göndermelerine gerek bulunmamaktadır. Ataması yapılan meslektaşlarımıza yeni görev yerlerinde başarılar diler, kararnamelerin meslektaşlarımızın ailelerine, yargı teşkilatına ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz” denildi.

Son Güncelleme: 14.07.2017 09:10
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunHaberHSK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.