banner388

Hakkari'den acı haber: 2 şehit

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde çıkan çatışmada 2 asker şehit düştü. TSK olayla ilgili açıklamada bulundu.

Hakkari'den acı haber: 2 şehit

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde çıkan çatışmada 2 asker şehit düştü. TSK olayla ilgili açıklamada bulundu.

25 Aralık 2017 Pazartesi 12:10
Hakkari'den acı haber: 2 şehit

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde devam eden operasyonlarda çıkan çatışmada 2 askerin şehit olduğu ve 1 askerin ise yaralandığı açıklandı.


Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Şemdinli'de süren operasyonlar esnasında bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan silahlı saldırı sonucu iki askerin şehit olduğunu, bir askerin ise yaralandığını açıkladı. 


TSK'dan yapılan açıklamada, "25 Aralık 2017 tarihinde Hakkari Şemdinli bölgesinde devam eden operasyonlar esnasında bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan silahlı saldırı sonucu iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır. Yaralanan silah arkadaşımız derhal hastaneye sevk edilmiş olup tedavisine devam edilmektedir.


Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır; yaralanan kahraman silah arkadaşımıza acil şifalar dileriz. Türk Silahlı Kuvvetleri asil Türk milletinden almış olduğu güç ile tüm terör örgütleriyle mücadelesine en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar azim ve kararlılıkla devam edecektir" ifadelerine yer verildi.


İHA'nın haberine göre, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinin sınırında, Irak'ın kuzeyindeki Kaniraş bölgesinde bir grup teröristle sıcak temasa girildiği ve çatışmada 1 askerin şehit olduğu, 2 askerin ise yaralandığı belirtilmişti.

Son Güncelleme: 25.12.2017 12:19
Anahtar Kelimeler:
Hakkarişehit
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2017-12-25 12:58:12

Şehit askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gencecik çocuklarımız şehit olurken güya savaş mağduru jöleli mültecilerin ellerinde nargile ile köşe başlarında keyif çatması çok gücüme gidiyor. Utanıyorum Türk milleti buna müsade etmemeli. Rey vermemeli.