banner388

Hakkari'de çatışma

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde teröristlerle çatışma çıktı. Şehit ve yaralı var.

Hakkari'de çatışma

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde teröristlerle çatışma çıktı. Şehit ve yaralı var.

06 Ağustos 2017 Pazar 09:48
Hakkari'de çatışma

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Altınsu köyü bölgesinde teröristlerle güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 1 polis şehit olurken bir de güvenlik güvenlik görevlisi şehit oldu. Bölgede operasyonlar devam ediyor.

Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada, 6 Ağustos 2017 günü Şemdinli ilçesi Kilise Tepe mevkii Su Deposu civarında bölücü terör örgütü mensuplarıyla çatışma çıktığı belirtilerek, “Çatışmada 1 polis memuru şehit olmuştur, 1 polis memuru ise hayati tehlikesi bulunmayacak şekilde yaralanmıştır. Yaralı polis memurunun tedavisi sevk edildiği Hakkari Devlet Hastanesinde devam etmektedir. Bölgede geniş çaplı operasyon başlatılmış olup, konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir” denildi.

Son Güncelleme: 06.08.2017 10:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cihan 2017-08-06 14:02:35

hani referandumdan evet çıkınca şehit haberleri duymayacaktık,ben sayısını unuttum