banner388
banner390
banner410
banner408

General ve Amiraller emekliliklerini istediler

Milli Savunma Bakanlığı’ndan 7 general ve amiral emekliliğini istedi.

banner269

General ve Amiraller emekliliklerini istediler

Milli Savunma Bakanlığı’ndan 7 general ve amiral emekliliğini istedi.

22 Ağustos 2017 Salı 13:04
General ve Amiraller emekliliklerini istediler

Milli Savunma Bakanlığı general ve amirallerin bu isteğinin, geçtiğimiz günlerde yapılan general ve amiral atamaları ile bir ilgisi olmadığını beyan eden bir açıklama yaptı.

Milli Savunma Bakanlığı, yaptığı açıklamada, emekliliğini isteyen 7 general ve amiralin, geçtiğimiz günlerde yapılan atamalar ile bir ilişkisi olmadığını, general ve amirallerin atamalardan önce emekliliklerini istediklerini belirtti.

Milli Savunma Bakanlığı: “02 Ağustos 2017 tarihinde icra edilen Yüksek Askeri Şura sonrası general ve amiral atamaları, 20 Ağustos 2017 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanmıştır.

Türk Silahlı Kuvvetlerinde görevli yedi general ve amiralimiz, atama çalışmalarından önce kendi istek ve iradeleriyle emeklilik talebinde bulunmuşlardır. 

Yapılan değerlendirme sonucunda Bakanlığımızca emeklilik başvuruları 18 Ağustos 2017 tarihinde onaylanmıştır.

Söz konusu personelin emeklilik işlemlerinin, 20 Ağustos 2017 tarihinde yayımlanan general/amiral atamalarıyla herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır” açıklamasında bulundu. 
 

Anahtar Kelimeler:
Mili SavunmaAmiral General
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.