banner388

Gelecek Partisi ve Deva Partisi'nin oy oranları açıklandı

Şok eden sonuç... Gelecek Partisi ve Deva Partisi'nin toplam oy oranı açıklandı.

Gelecek Partisi ve Deva Partisi'nin oy oranları açıklandı

Şok eden sonuç... Gelecek Partisi ve Deva Partisi'nin toplam oy oranı açıklandı.

01 Ağustos 2020 Cumartesi 20:17
Gelecek Partisi ve Deva Partisi'nin oy oranları açıklandı

TOPLAM OY YÜZDE 3

Konsensus Araştırma Şirketi Başkanı Murat Sarı, yapılan son seçim anketinin sonuçlarını açıkladı. Ankete göre, Gelecek Partisi ve Deva Partisi toplam yüzde 3 olarak belirlendi.

Murat Sarı, Halk TV'de Can Coşkun'un sunduğu Gündem Özel programında Gelecek Partisi ve Deva Partisi'nin oy oranlarını açıkladı.

"NE DENLİ BAŞARI ELDE EDERLER BİLMİYORUM"

Davutoğlu ve Babacan'ın partilerinin oy oranları hakkında bilgi aktaran Murat Sarı, "Hem Davutoğlu hem de Babacan çok bilimsel gidiyor. Ama ne denli başarı elde ederler bilmiyorum. Babacan ve Davutoğlu'nun partilerinin toplam alacağı oy yüzde 3" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
veli bicer 2020-08-01 21:16:29

gecen yapilan arastirmada ak arastirma sirketi 5.5 bulmustu..bu da ak partyi bu yil sonu secimlerinde zora sokacak demektir..

Avatar
havva yildiz 2020-08-02 19:40:08

nasil yapiyorsunuz bu haberleri bilmiyorum..ikisinin toplam alacagi oy oarani %6.5 -7 bu da ak partiyi ilk secimlerde gonderiyor..umut baglayanlara uzuntulerimi bildiriyorum..

Avatar
KAMUOYU ANALİZİ 2020-08-02 18:58:53

GELECEK PARTİSİ DEVA PARTİSİ , SEÇİM SATINDA BU GÜNKİ ŞARTLARA GÖRE YÜZDE 5 ÜZERİNDE ZARAR VERİR... BU YÜZDE 10 DAYANABİLİR... AK PARTİNİN YAPACAĞI EKONOMİK HAMLELERE BAGLI... BU EKONOMİK ŞARTLARLA SEÇİME GİDERSE CUMHUR İTTİFAKI YÜZDE 40 YÜZERİEN ÇIKAMAZ... SAMSUN AK PARTİ 2018 GENEL SEÇİMLERİ GÖRE YÜZDE 20 OY KAYIBI GÖRÜNÜYOR... 31 MART SEÇİMLERE BUNU BELİRTİLRTİ GÖRÜNDÜ... AK PARTİNİN TEK SİLAHI EKONOMİ.. KULLANAMAZSA SAMDIKTA HÜSRAN OLUR

Avatar
Emekli. İMAM AHMET 2020-08-03 07:19:08

SİZ ÇOK BEKLERSİNİ Z %57 aşağı düşmez CUMHUR İTTİFAKI AKPARTİ MHP BBP SİZ NEYİN DERDİNDESİNİZ ATAKUM U VE İLKADIMI KAYBETTİ DİYEMİ ŞU ANDA ATAKUMDA PİŞMAN İLK ADIMDA SİZİ PKK SEVİCİLERİ BİZ ABD CİLERİ BU MİLLET TANIYOR ÇÖPE ÇÖPE