banner388
banner390
banner410
banner408

Gece Kulübünde ki Terör Saldırısı Mağdurlarına İş Adamlarından Destek

Ortaköy’de Gerçekleşen Terör Saldırısında İş Adamlarından Terör Mağduru Ailelere Otellerde Kalma İmkanı

banner269

Gece Kulübünde ki Terör Saldırısı Mağdurlarına İş Adamlarından Destek

Ortaköy’de Gerçekleşen Terör Saldırısında İş Adamlarından Terör Mağduru Ailelere Otellerde Kalma İmkanı

02 Ocak 2017 Pazartesi 10:06
Gece Kulübünde ki  Terör Saldırısı Mağdurlarına İş Adamlarından Destek

İstanbul Ortaköy’de meydana gelen terör saldırısında bazı iş adamları terör mağduru aileleri otellerinde ağırlama kararı aldı.

2016 yılında  terör olaylarında bir çok vatandaşını kaybeden Türkiye yeni yılın ilk saaatlerinde de aynı talihsizliği yaşadı. Yılbaşı kutlamalarına katılmak için Ortaköy’de bir gece kulübüne giden vatandaşlar bu hazin olayla karşılaştı. Saldırı sonrasında 39 kişinin yaşamnı kaybettiği 65 kişinin ise yaralandığı olayda tepkiler büyürken bir yandan da terör mağduru ailelere yardım çağrıları gelmeye başladı. Olay sonrasında bazı iş adamları terör mağuduru aileleri otellerde misafir etme kararı aldı. Konuyla İlgili yapılan açıklamada  Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, cenaze sahiplerini misafir olarak ağırlamaya hazır olduklarını belirtti.

Turanlı, yaptığı açıklamada bu gibi vahim olaylarda ülke insanlarının her zaman sağduyulu ve yardıma hazır olduğunu ve hiç bir zamanda terör olaylarının bizleri bölemeyeceğini söyleyerek,

"Hain saldırıda hayatını kaybeden ve yurt dışından ülkemize gelecek cenaze sahiplerine veya ilgili kurumların personellerini misafir olarak ağırlamaya hazırız. Devlet yetkililerimizin bu konu hakkında üzerimize yükleyecekleri her türlü sorumluluk için göreve hazırız. Terör saldırıları bizi bölemez aksine daha çok birleşmemizi sağlar." dedi.
Son Güncelleme: 02.01.2017 11:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.