banner388

Gazeteci Osman Kara'nın da aralarında bulunduğu bir çok kişiye tehtit

MHP'li Ahmet Yıldırım'dan şok paylaşım... Yıldırım twitter hesabından Ekrem İmamoğlu'na destek veren 'demokrat ülkücüler' adı altında bir liste paylaştı. 

Gazeteci Osman Kara'nın da aralarında bulunduğu bir çok kişiye tehtit

MHP'li Ahmet Yıldırım'dan şok paylaşım... Yıldırım twitter hesabından Ekrem İmamoğlu'na destek veren 'demokrat ülkücüler' adı altında bir liste paylaştı. 

20 Haziran 2019 Perşembe 23:06
Gazeteci Osman Kara'nın da aralarında bulunduğu bir çok kişiye tehtit

MHP MYK üyesi olan Ahmet Yıldırım sosyal medya sitesi olan twitter üzerinden yaptığı paylaşımla herkesi hayrete düşürdü. Ekrem İmamoğlu'na destek olanları içeren bir liste paylaşan ve açık bir şekilde nefret söylemi içeren paylaşımında sosyal medya üzerinden tehtitler yağdırdı. Yıldırım “Demokrat Ülkücüler adı altında namussuzluğa imza atanların sonu bellidir.Çakallara haddini bildiren Bozkurtlara bin selam... Milliyetçi-ülkücü hareketin ismini kullanarak PKK işbirlikçilerine destek arayan bu hainleri unutmayacağız... Ya tam susturacağız ya kan kusturacağız” diye yazdı.

Ekrem İmamoğlu, geçmişte siyasette aktif rol alan ama şu an siyasi hiç bir bağı olmayan ve kendilerini 'demokrat ülkücüler' olarak tanımlayan 155 isimle dün bir buluşma gerçekleştirmiş ve bu buluşmanın sonrasında da Yusufiyeli Ülkücüler Vakfı Sözcüsü Recep Küçükizsiz, “Ekrem İmamoğlu'nu destekleyeceğimizi kamuoyuna alenen ilan ediyoruz.” demişti.

Bu buluşmanın gerçekleşmesine öncülük eden isimlerden olan İYİ Parti kurucularından Metin Bozkurt, Beylikdüzü Yaşam Vadisi'nde kalabalık bir grubun saldırısına uğradı.

Yaşanan bu üzücü olayın ardından gelen paylaşımlar ise ise herkesi daha çok şaşırttı. İşte o paylaşımlar:

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 2019-06-21 08:26:16

Ülkücülüğü ikdidara payanda koltuk değneği yaptiniz. Ülkücüler utanir okdu artik. Öcalanin ayağina gidip mektup alip oy isteyen lere ülkücüler nasil desdek olur. Rezalet ötesi. Istanbul için pkk ile cumhur ittifakini nasil bir araya getirdiniz yazik..

Avatar
nere düştük baba biz yaa 2019-06-21 08:16:47

yaptığı bu paylaşımların kendisine ve savunduğu ilkelere zarar verdiğini göremeyecek kadar kör bir arkadaş daha. böyle bir listeyi yada paylaşımı muhalif taraf yapsaydı sabaha karşı polis evlerine baskın yapardı. Ahmet Yiğit Yıldırım haklı da olsan davana zarar veriyorsun.

Avatar
Destek 2019-06-21 09:01:30

Aranan kan bulundu destek devam seçimde nasıl baraj aşacaksınız onu düşünün bırak Ekrem oğlunu

Avatar
yüksel 2019-06-21 09:15:39

bu ne geri zekalılık ya vatandaşa böyle baskı yaptıkça oyunu bana vereceksin baskısı o vatandaşın oyunu zaten kafadan kaybetmiş oluyorsun bizim türk milleti zaten inat inadına gide

Avatar
Vatan 2019-06-21 09:23:41

Cahil adam sen kim milliyetçilik kim o listedeki insanlar milli mücadele dönemindeki vatanseverlerin bugün ki bedenleri, senin tehditinden korkacak olsalardı zaten ortaya çıkmazlardı. Aklı başında okumuş gerçek milliyetçiler İYİ parti çatısında buluştu asimile olmuş ümmetçiler ise geride kaldı.

Avatar
Canik 55 2019-06-21 09:54:33

Milliyetçiliğin ( Ülkücülüğün ) geldiği noktaya bakın. Günümüz milliyetçiliği, Rozet Milliyetçiliği olmuş. Rahmetli Başbuğ'un kemikleri sızlıyordur kabrinde.

Avatar
samsunn 2019-06-21 10:20:01

pkk dan oy isteyip utanmadan sıkılmadan şerefsiz hain pkk elebaşı katili,Atatürk'ün kurduğu Anadolu ajansı aracılığıyla açıklama yaptıranlar hala hangi yüzle konuşuyorsunuz kimin pkk olduğu. bizim gibi vatanseverlerden çok değil sizin gibi hain sayısı ama gel görelim ki bu hain kadrolar vatanımızı ele geçirdi

Avatar
^_^ 2019-06-21 10:30:29

neymiş ... Milliyetçi-ülkücü hareketin ismini kullanarak PKK işbirlikçilerine destek arayan bu hainleri unutmayacağız... Ya tam susturacağız ya kan kusturacağız” git CB den başla istersen delikanlı. APO'dan medet uman ittifak ortağınız değil mi?