banner388

Flash TV sunucusu arkadaşını vurdu

Flash TV sunucusu Gökhan Taşkın, arkadaşı Fatih Sarıdayı'yı topuğundan vurduğu gerekçesiyle gözaltına alındı.

Flash TV sunucusu arkadaşını vurdu

Flash TV sunucusu Gökhan Taşkın, arkadaşı Fatih Sarıdayı'yı topuğundan vurduğu gerekçesiyle gözaltına alındı.

08 Temmuz 2017 Cumartesi 15:39
Flash TV sunucusu arkadaşını vurdu

Flash TV sunucusu Gökhan Taşkın, arkadaşını topuğundan vurduğu gerekçesiyle gözaltına alındı. Taşkın, emniyetteki ifadesinde 'kaza' olduğunu belirtti. Serbest bırakılan Taşkın, "Arkadaşım belimden silahımı almaya çalışırken patladı" dedi.


Sözcü'de yer alan habere göre, İstanbul Beyoğlu'nda meydana gelen olayda iddiaya göre sunucu Gökhan Taşkın, akşam saatlerinde arkadaşı Fatih Sarıdayı ile bir eğlence merkezine gitti. İkili mekanda bir süre oturduktan sonra çıktı. Sokakta yürüdükleri sırada ise Gökhan Taşkın, arkadaşını kazayla topuğundan vurdu. Sarıdayı hastaneye kaldırılırken Taşkın ise polis tarafından gözaltına alındı. Olayda kullanılan silaha ise el konuldu.


Taşkın, arkadaşı Sarıdayı'nın şikayetçi olmaması üzerine serbest bırakıldı. 


Gökhan Taşkın, yaşanan olayla ilgili yaptığı açıklamada, "Ben gittim ifademi verdim. Arkadaşım benim silahımı belimden almaya çalıştı. Bu sırada silah patladı. İfademi verdikten sonra işimin başına döndüm. Kazayla yaşandı" dedi.

Son Güncelleme: 26.12.2017 12:21
Anahtar Kelimeler:
Flash TVGökhan Taşkın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.