banner388
banner390
banner410
banner408

Facia gibi kaza! 1 ölü 5 yaralı

Kastamonu'nun Tosya ilçesi Avşar Köyü mevkiinde meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken 5 kişi ise yaralandı.

banner269

Facia gibi kaza! 1 ölü 5 yaralı

Kastamonu'nun Tosya ilçesi Avşar Köyü mevkiinde meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken 5 kişi ise yaralandı.

24 Haziran 2017 Cumartesi 16:31
Facia gibi kaza! 1 ölü 5 yaralı

Kastamonu'nun Tosya ilçesi Avşar köyü mevkiinde D-100 karayolunda meydana gelen kazada otomobil önce bariyerlere sonra ise seyir halindeki başka bir araca çarparak tarlaya uçtu. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 5 kişi ise yaralandı.


Olayla ilgili gelen bilgiye göre İstanbul'dan Samsun istikametine gitmekte olan 06 ZOF 57 plakalı araç, Avşar Köyü yakınında seyir halindeyken ilk olarak bariyerlere ardından ise seyir halindeki 34 FA 8717 plakalı otomobile çarptı.


 

Otomobil, çarpmanın da etkisiyle tarlaya uçarak takla attı. Bayrama giden aynı aileden Hikmet İ., Cemile İ, Emine İ, Yağmur İ, Osman İ, ve Sinan İ yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları Tosya Devlet Hastanesine götürerek tedavi altına aldı.


 

Yaralılar arasında yer alan ve sürücü olduğu iddia edilen Sinan İ, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaza sonrası hurdaya dönen araç çekici yardımıyla kaldırılarak otoparka götürüldü.


Meydana gelen kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 24.06.2017 16:35
Anahtar Kelimeler:
KazaSamsunKastamonu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.