banner388

Erdoğan’dan memur kanunu olarak bilinen 657 açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, devlet memurlarıyla ilgili 657 sayılı yasa hakkında açıklamalarda bulundu. Yasanın ‘’çalışanlar’’ olarak değiştirilmesi yönünde düşüncesini iletti.

Erdoğan’dan memur kanunu olarak bilinen 657 açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, devlet memurlarıyla ilgili 657 sayılı yasa hakkında açıklamalarda bulundu. Yasanın ‘’çalışanlar’’ olarak değiştirilmesi yönünde düşüncesini iletti.

14 Temmuz 2017 Cuma 17:14
Erdoğan’dan memur kanunu olarak bilinen 657 açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz’un yıldönümü nedeniyle bir konuşma gerçekleştirdi.

Konuşmasında Türkiye’nin en büyük sorunlarından bir tanesinin de 657 sayılı kanun olduğunu söyleyen Erdoğan, yasa üzerinde yapılması gerekeni açıkladı. 

Memur işçi ayrımı yerine çalışanlar

Ortak bir muatabakatın sağlanması hususunda görüş bildiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı’yı işaret etti. 657 sayılı yasanın memur işçi ayrımı olarak değil içeriğinin  çalışanlar olarak değiştirilmesi gerektiğini savundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bahsetmiş olduğu değişikliğin gerçekleşmesi dahilinde isabetli kararların daha kolay atılabileceğini ifade etti.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2017-07-14 17:22:11

Evet mesela çalışan herkesin aldığı ücret eşit olsun. Özel sektör çalışanı işçinin maaşı da devlet işçisinin maaşı da aynı olsun. Asgari ücret diye birşey olmasın. Küçük esnaf çalışanının da maaşını devlet versin. Ona göre vergisini alsın. Olur mu? Bence olur. Tabii rant ve hırsızlık olmazsa olur...

Avatar
Tabi 2017-07-14 20:10:26

Tabi tabi eşit olsun, yıllarını eğitime vermis kpss 90 çekmiş emeğinin karşılığını almış memurla torpille işçi yazılmış adam bir olsun eşit olsun aynen katılıyorum.

Avatar
Mahmut 2017-07-17 16:43:51

Arkadaşlar akp kazan madan önce aklı memurun yasayı degiştirmekti ve kazandı milletin hakkını almaya çalışıyor 657 yasayı değiştirip çalışan yapcam diyor ne demek istiyor yani işime gelmeyenler önce müdür tarafından aşşalayıp rezil ettirecem ondan sonra kapı önüne koyacam diyor siz bunu bilmiyorsunuz AKP tek derdi zaten 657 yasayı degiştirmektir ve milletin hakkını garp edip kenara geçip izlemektir ama ben çok iyi anladım AKP geldi düzen bozuldu önce ne belirsiz insanları yani suriyelileri ülkemize soktu ve bide şimdi 657 yi değiştirip bütün milleti ekmeginle oynuyacak ya AKP nin tek derdini anladım bizi kapı önüne koyup suriyelileri işe alcak arkadaşlar dahamı anlamadınız oysaki AKP o güvendiği suriyeliler Türk vatandaşlarımızı yaralayıp elin namusuna göz dikiyor ögle adamları işe olcak

Avatar
Yasin 2017-07-18 10:55:27

657 de hiç sorun yok sizin aldığınız adamlarda sorun olabilirim acaba çünkü önceden arşiv soruşturması iyi yapılmadığı için böyle sorun oluyor ha Akp tek derdi bahanesi bizi kapı önüne koymak zaten bunu bütün herkez çok iyi öğrendi biliyor bilmeyenler ise onlara öğreteceğiz