banner388
banner390
banner410
banner408

Erdoğan'dan KİT'ler ile ilgili açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Tokat il kongresinde açıklamalarda bulundu.

banner269

Erdoğan'dan KİT'ler ile ilgili açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Tokat il kongresinde açıklamalarda bulundu.

14 Ocak 2018 Pazar 17:14
Erdoğan'dan KİT'ler ile ilgili açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Tokat il kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Afşin operasyonu ile ilgili olarak, "Önümüzdeki günlerde güney sınırımızı terörden arındırma operasyonumuzu Afrin'le devam ettireceğiz. Şu anda sınırlarımızdaki en ufak bir taciz bizim için atılması gereken adımların işaret fişeğidir" ifadelerini kullandı.


BİT VE KİT'LERE KADRO

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasında dikkat çeken noktalardan biri ise BİT ve KİT'lerin durumu oldu. Erdoğan, KİT'lerle ilgili olarak, "Aynı güne iki kongre. Dün, Elazığ'daydık, sonra Bingöl'e geçtik. Oralarda da muhteşem kongreler yaptık. Sizlere selamları var. Kamu İktisadi Teşebbüslerin (KİT) de kadroları, nasıl çalışıyorsa oralar da aynı sistem olacak. Belediye İktisadi Teşebbüslerdekiler (BİT) de aynen. Biz aradan komisyoncuları kaldırdık" dedi.

Son Güncelleme: 15.01.2018 16:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
erhan... 2018-01-15 01:29:01

KOCA REİS...

Avatar
misafir 2018-01-15 11:44:25

SAYIN CUMHUR BAŞKANIM SAMSUN BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİNİN BAZI BİRİMLERİNDE BİZLER TAŞERÖN OLARAK ŞİRKET ADI ALTINDA DEVAM EDİYORUZ ÇALIŞMAYA