banner388
banner390
banner410
banner408

Erdoğan'dan doğalgaz gafı! Şırnak'ta doğalgaz var mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde Şırnak mitinginde söylediği sözler şaşkınlık yarattı. Erdoğan, "Geçtiğimiz yıl Şırnak'a doğalgaz verdik. Düğmeye basınca ev ısınıyor artık. Bu yıl içinde Cizre, önümüzdeki yıl Silopi ve İdil'e doğalgazı vereceğiz" ifadelerini kullandı. Ancak atlanan nokta, Şırnak'a henüz doğalgaz gelmediği oldu.

banner269

Erdoğan'dan doğalgaz gafı! Şırnak'ta doğalgaz var mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde Şırnak mitinginde söylediği sözler şaşkınlık yarattı. Erdoğan, "Geçtiğimiz yıl Şırnak'a doğalgaz verdik. Düğmeye basınca ev ısınıyor artık. Bu yıl içinde Cizre, önümüzdeki yıl Silopi ve İdil'e doğalgazı vereceğiz" ifadelerini kullandı. Ancak atlanan nokta, Şırnak'a henüz doğalgaz gelmediği oldu.

14 Mart 2019 Perşembe 12:47

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde mitinglerine devam ediyor. Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde Şırnak'ta düzenlediği mitingde "Geçtiğimiz yıl Şırnak'a doğalgaz verdik. Düğmeye basınca ev ısınıyor artık. Bu yıl içinde Cizre, önümüzdeki yıl Silopi ve İdil'e doğalgazı vereceğiz" sözleri Şırnaklılar tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

ŞIRNAK'A HENÜZ DOĞALGAZ GELMEDİ

Sözcü Gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk, "Cumhurbaşkanına yanlış bilgi veriliyor" başlığıyla yayımlanan yazısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şırnak'ta yaptığı mitinge değindi.

"Siyasi tansiyon giderek yükseliyor. Hemen her şey siyaset malzemesi yapılıyor. Miting meydanlarında yapılan bazı açıklamalar şaşırtıyor. Liderini dinlemek, alkışlamak için gelenler, söyleneni hep doğru kabul ediyor" diyen Öztürk, devamında şunları kaydetti:

"Miting bittiğinde birbirlerine soruyorlar, 'Böyle denildi ama gerçekten öyle mi?' diye. Bazı bilgileri öğrendiğimizde, Cumhurbaşkanımıza yanlış bilgiler verildiği izlenimi edindim. Kuşkusuz Cumhurbaşkanı her konuyu derinlemesine bilmeyebilir. Örneğin kendisine 'Şırnak'a doğalgaz götürdük' bilgisi verildiyse, Şırnaklıların şimdi 'Düğmeyi çevirince ısındığını' tahmin eder.

ŞIRNAKLILAR ÖYLE ŞAŞIRDI Kİ

Bölücü terör örgütünün kuruluş yıllarından beri öncelikli hedeflerinden birisi Şırnak'ı 'kurtarılmış bölge' yapmaktı. Nitekim 1993 yılında ili ele geçirmek isteyen teröristlerle günlerce süren çatışmalar oldu. Tabii yıllar geçince bazı şeyler unutuluyor. Ama Şırnaklı, Cizreli, Silopili, Nusaybinli terör örgütünden çok çekti. Devletimiz yaraları sarıyor ve bu kapsamda yıkılan, harabeye dönen evlerin yerine daha sağlıklı konutlar yapılıyor. Devlet milyonlarca lira harcarken, o yöremize doğalgaz da getirir, dağıtır. Danışmanlarının hazırladığı konuşma metnini Cumhurbaşkanı Şırnak'ta okurken şöyle der: 'Geçtiğimiz yıl Şırnak'a doğalgaz verdik. Düğmeye basınca ev ısınıyor artık. Bu yıl içinde Cizre, önümüzdeki yıl Silopi ve İdil'e doğalgazı vereceğiz.' Cumhurbaşkanı'nın bu sözleri alkışlandı. Bazıları doğalgazın geldiğini Cumhurbaşkanının konuşmasından öğrendi. Mitingden sonra birbirlerine "Sizin eve doğalgaz geldi mi?" diye birbirlerine sordular. Anlaşıldı ki doğalgazın sadece ana borusu gelmiş. Doğalgazı evlere taşıyacak boru bile döşenmemiş."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2019-03-14 13:16:51

Siyaset bu işte, aslında siyasiler 2 kere düşünüp öyle konuşmalı.

Avatar
Sasa 2019-03-14 14:09:32

Yalan dolan

Avatar
realite 2019-03-14 13:45:54

burada Cumhurumuzun en ufak bir yanlışı yok , olabilir şahsi bilgisi olmaya bilir konuşmayı hazırlayan arkadaş bu bilgiyi nereden alıpta konuşma metnine yansıttı ?

Misafir Avatar
mehmet 2019-03-14 17:54:02 @realite

82 milyonun cumhurbaşkanı tarafsızlık yemini etmişken bağlı olduğu parti için oy istiyor. kendisine oy vermeyen 35-40 milyon insanı terörist ilan ediyorsa . bu gafların çok da bi önemi yok. ne dese inanıyolar zaten. yakışmıyor sana reis

Beğenmedim! (0)
Avatar
Gavakspor 2019-03-14 15:58:32

Adamın hayatı yalan saygının takıldığı noktaya bak.. bide haberi aman tayyıp benide yemesin diye yok yanlış bilgilendiriliyor falan diye yumuşatmış, pammuk gibi yapmış. Memlekette sesini çıkaracak nr muhalefet ne gazeteci kaldı hepinizmi bukadar korkuyorsnuz arkadaş??

Avatar
Gavakspor 2019-03-15 00:52:00

Yönetici illa kötümü konuşalım?? Madem halka açık yorum sayfası açtın küfür hakaret olmayan yorumları yayınla.

Avatar
HALKTAN BİRİ 2019-03-15 11:55:58

yav hee hee geldi basıyon ısınıyon ne rahat ne rahat .