banner388

Erdoğan açıkladı: Bin yeni market açılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan fahiş fiyat artışının önlenmesi adına arım Kredi Kooperatiflerine ait bin yeni market açılacağını duyurdu.

Erdoğan açıkladı: Bin yeni market açılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan fahiş fiyat artışının önlenmesi adına arım Kredi Kooperatiflerine ait bin yeni market açılacağını duyurdu.

03 Ekim 2021 Pazar 18:53
Erdoğan açıkladı: Bin yeni market açılacak

Erdoğan Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinden açıklama yaptıktan sonra açıklamalarda bulundu. Erdoğan açıklamasında  "Tarım Kredi Kooperatiflerimizin gördüğünüz gibi buradaki market gerçekten çeşitli ürünler noktasında, kalite noktasında, fiyatlar noktasında gayet uygun. Gerçekten vatandaşlarımızın kesesine uygun fiyatların uygulandığı bir yer. Bunların süratle çoğaltılması noktasında Tarım Kredi Kooperatiflerine verdiğimiz talimatlar var. Tabii süratle 500 metrekareden olmak üzere, Türkiye genelinde ilk etapta bin kadar bu tür marketlerin yapılması talimatını verdik. Bunları süratle çoğaltacağız ve böylece vatandaşlarımıza ucuz ve kaliteli ürünü ulaştırmanın ve piyasayı balanse etmenin inşallah gayreti içerisinde olacağız. Şu anda da bizzat buradan yaptığım alışverişle bunu gördüm ve bundan dolayı da mutluyum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
dsadsa 2021-10-03 19:35:19

şu gıdadaki ötv yi hele bir kaldır!

Avatar
Faruk zengin 2021-10-03 20:43:36

İyide benim 50 metre ilerede tarım kredi kooperatifi market var öbür zincir marketlerden daha pahalı iki kere gittim hicbirsey almadım pahalı olduğu için nasıl olacak bu is

Misafir Avatar
vat 2021-10-08 13:09:31 @Faruk zengin

Size mi inanalım? Cumhurbaşkanı fiyatlar gayet uygun demedi mi?

Beğenmedim! (0)
Avatar
Uğur 2021-10-03 22:44:08

Yeni bir rannt kapısı daha peydahlandı milleti kandıramıyprsunuz artık müfettişler boşa geziyor serbest piyasa diye birşey var hadi onu geçtim 2.50 liraya alınan bir ürünü 3.00 liraya datamazsın karı nerede bunun ama siz istiyorsunuz ki millet acına gebersin bize muhtaç olsun biz daha çok kazanalım yok öle bir dünya ellerim kırılsın sana oy verdim tek temennim artık değişsin bir an önce değişsin

Avatar
samsunlu 2021-10-04 12:46:20

hiç kimse görmüyormu tarım kredi marketlerin fiyatlarının zincir marketlerden daha pahalı ve çeşidin az olduğunu. zincir marketten 21,95'e aldığım bir ürün markası ve gramajı aynısı tarım kredide 36 lira. bu marketlermi fahiş fiyatı önleyecek?

Avatar
Samsunlu 2021-10-04 00:08:38

Bu millet kendini kazıklatmaya alışık cumhurbaşkanının 1000 market işi de fos çıkar başlangıçta cazip gelir sonrasında aynı tas aynı hamam iş millette biter almasınlar boykotuygulasınlarbak bakalım ne oluyor

Avatar
hesap 2021-10-04 08:51:27

maliyetler düşmedikçe fiyatlarda düşme olmaz enflasyon yüksek nakliye masrafı yüksek üretim masrafı yüksek (ilaç yem gübre) elektrik doğalgaz akaryakıt yüksek bunlar hep maliyeti artıran unsurlar.

Avatar
ÇETİN 2021-10-03 19:19:01

Büyük marketlerin halka attıkları kazıklar yanlarına kalmamalı.. Kayıtlar mevcut.. Geriye dönük incelemeler yapılmalı..yanlarına kar kalmamalı.. Hesaplama ile büyük cezalar verilmeli... TL'ler devletin kasasına girmeli..yaptıkları mutlaka ceza görmeli.. Bu ahlaksız şehir kurnazları mutlaka cezalandırılmalı... Kınama felan yetmez.. Yüzlerinde kızarma yok.. Paraya tanrı demişler bu halk düşmanları.. Mutlaka geriye dönük büyük ceza verilmeli.. Devletin yetkisi var.. Yoksa devlete galip gelirler...bu durum halkı ve devleti yaralar..gerekenler mutlaka yapılmalı..yoksa çirkin ahlaksızlar galip gelir..REİS ve Ekibi görev sizde.. Halk takipte...

Avatar
Necati sari 2021-10-03 20:47:35

Maksat market sayısını çoğaltmak değil fiyatlarda ucuzluk yapmak.Kooparatif marketlerin fiyatlar yüksek.Hemen fiyatları kooperatif marketlerde gözle görülür şekilde indirin.Diger marketlerde mecbur indireceklerdir.Cunku satış yapamayacak.