banner388

Enes Kanter: 'Vallahi, Billahi, Tallahi FETÖ'cüyüm'

NBA'de, Oklahoma City Thunder formasıyla mücadele eden basketbolcu Enes Kanter, FETÖ'cü olduğunu gizlemeye gerek duymuyor.

Enes Kanter: 'Vallahi, Billahi, Tallahi FETÖ'cüyüm'

NBA'de, Oklahoma City Thunder formasıyla mücadele eden basketbolcu Enes Kanter, FETÖ'cü olduğunu gizlemeye gerek duymuyor.

26 Temmuz 2016 Salı 13:43
Enes Kanter: 'Vallahi, Billahi, Tallahi FETÖ'cüyüm'

NBA'de, Oklahoma City Thunder forması giyen basketbolcu Enes Kanter, attığı tweetlerle olay yaratmaya devam ediyor. Her fırsatta Fethullah Gülen'e olan hayranlığı belirtmekten çekinmeyen Kanter, yaşanan darbe girişimi sonrası da durmuyor.


Darbe girişimi sonrasında Fethuulah Gülen'in yazısını paylaşan ünlü basketbolcu yoğun tepki alıyor, hatta ölümle bile tehdit ediliyor. Kanter, gelen ölüm tehditlerini Twitter üzerinden paylaşıp, altına da 'Allah var, gam yok ' sözleriyle yayınladı.



Paralel yapıyla adı geçen birçok ismin geri adım attığı bu dönemde aldığı onca tehdide rağmen geri atmak yerine daha da yoğun paylaşımlarda bulunan basketbolcu son tweetiyle yine gündemde bomba etkisi yarattı. Gelen tehditler karşısında attığı son tweetinde Fethullah Gülen'e olan bağlılığı açıkça ortaya koyan Kanter, 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi sonrasında çok sevdiği Hocaefendi'sinin yanına gitmiş.

Amerika'da yayın yapan haber kanalı ESPN'e aldığı tehditler konusunda açıklama yapan Enes Kanter, sık sık Ergin Ataman'la yaşadığı polemiklerle de gündeme geliyor. Sosyal medya üzerinden topa tutulan ve ölüm tehditleri alan Kanter, Twitter üzerinden şu tweetle cevap verdi:

"Tüm kainata duyurulur! Yaz Tarih: Assanız da, kesseniz de, öldürseniz de, vallahi, billahi, tallahi, ne Hocaefendi'yi ne de bu Hizmet'i bırakıyorum" 


Spor programı yapımcısı ve sunucusu Ertem Şener, Enes Kanter'e Twitter üzerinden ağır sözlerle tepki verdi. İşte o tweetler:


ENES KANTER Kimdir?

1992 Zürih doğumlu Enes Kanter, NBA takımlarından Oklahoma City Thunder forması giyiyor. 2.11'lik boyuyla Pivot pozisyonunda görev alsa da gerektiğinde Uzun forvet olarak da oynamaktadır.  Fenerbahçe Ülker'de yetişen kanter, daha sonra Kentucky Üniversitesi'nde forma giyme kararı aldı. Kentucky Wildcats takımında bir süre oynadıktan sonra profesyonel oyuncu statüsünde değerlendirilerek NCAA de oynama hakkı elinden alındı. 2011 NBA Seçmeleri'nde Utah Jazz tarafından 3. sırada draft edilerek Türk basketbol tarihinin bir NBA Draftı'nda en üst sıradan ve en genç draft edilen basketbolcusu ünvanını ele geçirdi. 2015 yılından beri Oklahoma City Thunder takımında forma giymekte.



 

Son Güncelleme: 26.07.2016 15:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.