banner388
banner390
banner410
banner408

Emniyet müdürlüğünde yeni atamalar

banner269

Emniyet müdürlüğünde yeni atamalar

12 Ağustos 2017 Cumartesi 20:35
Emniyet müdürlüğünde yeni atamalar

 
İstanbul Emniyet Müdürlüğünde, "şark görevi" sebebi ile 39 polis müdürü ve emniyet amirinin tayini çıktı. Diğer illerden ise 9 müdür ve emniyet amiri İstanbul’a atandı.
 
Alınan bilgilere göre, emniyet müdürlüğü belirlediği atama listesini, il emniyet müdürlüklerine iletti. Listeye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğünde görevli 4 ikinci sınıf, 7 üçüncü sınıf, 11 dördüncü sınıf polis müdürü ile 17 emniyet amirinin tayini "şark görevi" sebebiyle ülkenin doğu ve güneydoğu kesiminde kalan illerine çıktı. Farklı illerden ise 9 müdür ile emniyet amirinin de İstanbul'a atandı.

19 Temmuz’da belirlenen terfi listesinde İstanbul Emniyet Müdürlüğünde görevli 9 ikinci sınıf, 4 üçüncü sınıf, 9 dördüncü sınıf polis müdürü bir üst rütbeye 34 emniyet amiri de dördüncü sınıf emniyet müdürlüğüne terfi olmuştu.
 

Anahtar Kelimeler:
AtamaEgmIstanbul Emniyet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.