banner388

Emekliyi sevindiren haber geldi

Bu gün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Bakanlar Kurulu’nda alınan karar ile emekli maaşları bayram öncesi verileceği duyuruldu.

Emekliyi sevindiren haber geldi

Bu gün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Bakanlar Kurulu’nda alınan karar ile emekli maaşları bayram öncesi verileceği duyuruldu.

15 Ağustos 2017 Salı 20:23
Emekliyi sevindiren haber geldi

Bu gün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Bakanlar Kurulu sonrası Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ açıklama taptı yaptığı açıklamada emekliyi sevindiren haberi verdi. Bozdağ emekli maaşlarının bayramdan önce yatırılacağını söyledi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ: “Sosyal Güvenlik Kurumumuzdan aylık almakta olan emeklilerimize SSK kapsamındaki emekliler için her ayın 17 ve 26’sı Bağ-kur kapsamındaki emekliler için ise her ayın 25-28’si arası emekli sandığı kapsamındaki emekliler için ise her ayın 1-5 ‘i arası ödemeler yapılmaktadır. Alınan bu kararlar çerçevesinde emekli sandığı kapsamında emekli dul ve yetim aylığı alanlar şehitlerimizin yakınları ve gazilerimiz dahil olmak üzere aylık ödeme günleri 1-5 Eylül tarihleri arasına denk gelmesi nedeniyle emekli maaşlarının ödenmesinin bayram öncesine çekilmesi kararlaştırılmıştır. Bu çerçevede 1-2-3 Eylül tarihlerinde maaşlarını alacak olan emekli sandığı, emekli, dul ve yetim aylığı, şehit yakınları ve gazilerimiz 28 Ağustos 2017 tarihinde, 4-5 Eylül 2017 tarihinde maaşlarını alacak olanlarda 29 Ağustos 2017 tarihinde maaşlarını alabilecektir. Bu çerçevede yaklaşık 2 milyon 23 bin 871 emeklimiz bayramdan erken maaşlarını alma imkanı bulacaktır” dedi. 
 

Anahtar Kelimeler:
EmekliBayramMaaşBozdağ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
recep çelik 2017-08-15 21:37:04

çok sevındık bır emeklı olarak 1,100,maış kurbanda alırız coluk cocuga kıyafete alırız Allah razı olsun

Avatar
Metin 2017-08-15 21:40:01

Sanki ikramiye veriyorlar, kendi paranı Erken bitir borç al,kartları kullan!