banner388
banner390
banner410
banner408

Emekli albay trafikte tartıştığı kişiyi vurdu

İzmir'in Foça ilçesinde geçtiğimiz gün yaşanan yol verme tartışmasında emekli albay, ellerinde sopalarla üzerine koşan iki kişiden birini omzundan vurarak yaraladı. Yaşanan olay bir kişinin cep telefonu kamerasıyla an be an kaydedildi.

banner269

Emekli albay trafikte tartıştığı kişiyi vurdu

İzmir'in Foça ilçesinde geçtiğimiz gün yaşanan yol verme tartışmasında emekli albay, ellerinde sopalarla üzerine koşan iki kişiden birini omzundan vurarak yaraladı. Yaşanan olay bir kişinin cep telefonu kamerasıyla an be an kaydedildi.

28 Temmuz 2018 Cumartesi 11:46

İzmir'in Foça ilçesi İngiliz Burnu mevkiinde emekli albay, trafikte yaşanan yol tartışmasında silahını çıkartıp havaya ve yere ateş etti. Emekli albay, diğer araçtaki iki kişinin ellerinde sopalarla üzerine koşması üzerine bir kişiyi omzundan vurarak yaraladı.

Edinilen bilgiye göre emekli bir albay, yanında eşiyle birlikte seyir halindeyken karşıdan gelen bir aracın içerisindeki iki kişiyle yol tartışmasına girdi. Sözlü tartışma kısa sürede büyüdü. Emekli albay aracından beylik tabancasını alırken, diğer iki kişi de ellerine birer sopa aldı. 

YAŞLI ADAMIN ÜZERİNE KOŞTULAR

Yaşanan gerginlik büyüyünce iki kişi, ellerindeki sopayla yaşlı adamın üzerine doğru koşmaya başladı. Bunun üzerine önce havaya, sonra da üç el yere doğru ateş eden emekli albay, iki kişinin üzerine doğru koşması üzerine birini silahıyla omzundan vurarak yaraladı. Yaralanan kişi, vurulmanın etkisiyle yere düştü.

OLAY CEP TELEFONUYLA KAYDEDİLDİ

Yaşananlar kavgayı gören bir kişi tarafından cep telefonu ile kaydedildi. 

DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR 

Omzundan vurulan adamın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtilirken, albayın ise gözaltına alındığı öğrenildi.

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
IzmirFoçaEmekli Albay
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hayri 2018-07-28 12:12:47

En doğrusunu yaptı.ne olursa olsun karşısındaki yaşını başını almış üstelik yanında eşide var utanmadan sopayla adamın kafasını gözünü kıracak.gelde vurmu diyecek ellerine sağlık komutan

Avatar
Emin Karaguzel 2018-07-28 12:14:17

Albayin eline saglik arabadaki sopa v.b. saldir ava giderken avlandilar, ayip koca yola sigmama.

Avatar
67 2018-07-28 13:10:46

Ellerine sağlık
Babası yaşında adama sopa ile saldırıyor
Barzo
Yabani
Gariban olsa dövüp geçicek
Kardeşim kaza bu olur
Polis çağır , sopa ile arabadan inmek nedir
Bak elin oğlu silahla iner bostan karpuzu gibi yatırır seni

Avatar
yalçın kılıç 2018-07-28 14:01:33

iki tane dağlı (büyük ihtimal alkol yada madde de almış olabilirler) elinde sopa adama dayılanırsan yersin mermiyi serilirsin 2.80 . Albayın ellerine sağlık,öldürme niyeti yok zaten önce havaya ve yere ateş açıyor caydırma amaçlı,adam uzaklaşacağına bi de koşuyor sopayla.oh olsun

Avatar
VATANDAS 2018-07-28 14:04:02

helal olsun albayım !!!

Avatar
Helal 2018-07-28 22:14:02

Eline sağlık

Avatar
Orhan 2018-08-04 20:34:13

Albayimi destekliyorum artık büyüğe saygı kalmadı bu ulkede hemde yanında eşi varken şu testisi şu yolunda kırılır

Avatar
Kamu 2021-01-18 22:10:45

Albay haklı o silahı süs olsun diye vermemiş Devlet.Olayın cereyan tarzına göre yerinde ve zamınında kullanmış ki önce yereateş ediyor adamlar 2 kişi üzerine saldırıyor.Ateş etmesine rağmen sopayla koşuyorlar albay ateş etmese omuzuna öldürmeleri büyük ihtimal.