banner388

EGM'ye KPSS'siz kamu personeli alımı yapılacak

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasında, KPSS şartı olmadan bir kadroya 2 kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi.

EGM'ye KPSS'siz kamu personeli alımı yapılacak

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasında, KPSS şartı olmadan bir kadroya 2 kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi.

03 Eylül 2020 Perşembe 23:07
EGM'ye KPSS'siz kamu personeli alımı yapılacak

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından bir duyuru yayımlanan duyuruda, KPSS puan şartı olmadan sözleşmeli helikopter makinisti alımı yapılacağına yer verildi.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki başvuru genel şartlarını aşıması gerekmektedir.

1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,

2. Atanmak istediği unvanla ilgili olarak EK-1’de belirtilen şartları taşımak,

3. Emniyet Genel Müdürlüğünce yapılacak sözlü ve/veya uygulamalı sınavda başarılı olmak,

4. Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçları olumlu olmak. (Yapılacak sözlü/uygulamalı sınav sonucu başarılı olan ve Emniyet Teşkilatına atanmaya hak kazanan adaylardan istenilecek)

5. Askerlik hizmetini tamamlamış veya tamamlamış sayılmak,

6. Ülke genelinde çalıştırılmayı ve tüm uçuşlarda görevlendirilmeyi kabul etmek,

7. Atanmak istediği unvanla ilgili olarak ilanda belirtilen öğrenim şartı, özel şartlar ve diğer nitelikleri taşımak.

BAŞVURU ŞEKLİ

İlana başvurular aşağıdaki evraklarla birlikte 14-18 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılacak. İşte istenen evraklar:

a) Kimlik belgesi,

b) Son altı ay içerisinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf,

c) Eğitim durumuna ait diploma/mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi ya da noter tasdikli sureti (diploma/mezuniyet belgesinin aslının ibraz edilmesi durumunda, fotokopisi onaylandıktan sonra iade edilecektir. Diploma ve mezuniyet belgesi haricindeki belgeler kabul edilmeyecektir.)

d) Temel Teknisyen Sertifikaları, e) www.egm.gov.tr adresinden link olarak sunulan “Sözleşmeli Helikopter Makinisti Nitelikleri” başlıklı form 2 nüsha olarak doldurulacak olup, bir nüshası müracaat edilen birime teslim edilecek, diğer nüshası adayda kalacak olup sözlü ve/veya uygulamalı sınava gelirken yanında getirecektir.

f) Temel teknisyen sertifikaları, Tip intibak belgeleri, Tek motor çift motor uçuş saatleri ve belgeleri, Her bir tipte uçuş toplamları ve son uçuş tarihlerini gösterir varsa kurum imzalı şahsi uçuş kayıt çizelgeleri ve Havacılıkla ilgili kişisel tüm (sertifikalar, kurs belgeleri vs.) belgelerin başvuru yerlerinde gösterilmesi yeterli olup, sözlü ve/veya uygulama sınavına gelirken aday yanında getirecektir. Ayrıca kazanan adaylardan bu belgelerin asılları veya aslı gibidir onayları istenecektir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muhammed 2020-09-03 23:45:17

Tam benlik iş ama askerlik şartı lanet olsun ya

Avatar
Tarik 2020-09-04 10:09:01

Torpil desenize direkt. Önceden aynı şeyi fetö yapardı. Şimdi sizden olmayana yapıyorsunuz ne değişti adalet gene yok. Ehliyet liyakat nerde. Yazık gençler bu ülkeyi terketnekde okuyanlar gitmekte. Geriye eğitimsiz kalitesiz suriyeli yabancı ve yerli vasifsizkar kalıyor. Ilerde anlayacağız bedevistan gibi olacak memleket. Belkide istenen o yazık yazık bitti memleket..

Avatar
Resul 2020-09-04 15:41:23

Tam torpillik ayarlamışlar zaten girenler bellidir. Boşuna yormayin kendinizi. Hakeden gene hak ettiğini alamaz oldu. Adalet hukuk olacak önce bir memleketde.