banner388

e-devlet neden açılmıyor?

Vatandaşların, birçok işlemini gerçekleştirdiği, elektronik ortamda işlem yaptığı e-devlet uygulamasına erişim sağlanamıyor.

e-devlet neden açılmıyor?

Vatandaşların, birçok işlemini gerçekleştirdiği, elektronik ortamda işlem yaptığı e-devlet uygulamasına erişim sağlanamıyor.

14 Ağustos 2017 Pazartesi 13:49
e-devlet neden açılmıyor?

Konu ile ilgili Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) yetkilileri açıklamada bulundu.
Saat 10.00’da başlayan ve erişimin sağlanamadığı e-devlet uygulamasına yönelik BTK yetkilileri açıklama da bulundu. Yetkililer, üniversite başvurularının e-devlet üzerinden yapıldığını, bu yüzden yoğunluk oluştuğunu ve gecikmelide olsa işlem yaptığını açıkladı.

Uygulamaya girmeye çalışan kullanıcılara şu mesaj ile karşılaşıyor:

"İşleminiz devam ediyor, lütfen beklemeye devam ediniz... Şu anda kullandığınız hizmette yaşanan talep yoğunluğu nedeniyle işleminiz sıraya alınmıştır. İşlem sonucunuz birazdan otomatik olarak görüntülenecektir."
Her ne kadar verilen mesajda işlemin gerçekleştirileceği yazsa da, mesaj uygulama ekranında kalıyor ve öylece bekliyorsunuz.

BTK’dan açıklama 

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu yetkilileri konuyla ilgili açıklama yaptı. Yetkililer: "Üniversite tercihleri e-devlet üzerinden yapılıyor. Bu nedenle bir yoğunluk yaşanıyor. Gecikmeli de olsa işlem yapılıyor" ifadelerini kullandı. 
 

Anahtar Kelimeler:
E-DevletErişim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sasa 2017-08-14 19:27:14

çünki ilk alındığın da insanları yontmak için açıldı bir mokada yaramıyor bence tamamen insanlardan para koparmak için açıldı iyide para yaptılar şimdi içine verdi ilgilenen yok:D