banner388

Demokrasi nöbetinde evlendiler

İlginç olay Kırşehir'de yaşandı. Ayla ve Harun çiftinin nikahları ‘Demokrasi Nöbeti’nde binlerce kişinin katılımı ile kıyıldı.

Demokrasi nöbetinde evlendiler

İlginç olay Kırşehir'de yaşandı. Ayla ve Harun çiftinin nikahları ‘Demokrasi Nöbeti’nde binlerce kişinin katılımı ile kıyıldı.

27 Temmuz 2016 Çarşamba 23:25
Demokrasi nöbetinde evlendiler

Kırşehir belediyesine demokrasi nöbetinde nikah kıymak istediklerini belirten çiftin bu arzusu Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci tarafından gerçekleştirildi. İlk defa şehir meydanında nikah kıyılırken Kırşehir Valisi Necati Şentürk, gelin Ayla Ürün’e Türk bayrağı giydirdi. Nikah töreni öncesinde Kırşehir Belediyesi mehteran ekibi konser verirken demokrasi nöbeti alanında Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, genç çiftin nikahını kıydı.
Nikah töreni öncesinde konuşma yapan Başkan Bahçeci, ülkenin geleceği için demokrasi nöbetini bırakmadınız ve bu meydan da ilk defa bir nikah kıyılacağını belirtti. Başkan Bahçeci, “Milletin meydanında böyle bir kararla evlenme kararı alan çifti gönülden tebrik ediyorum. Kendi iradeleri ile gençlerimiz ülkemizin geleceğine sahip çıkmıştır. Bir ilk olarak nikah töreinin Cacabey Meydanında gerçekleştiriyoruz. Belki de son nikah olacak bu alanda, bu meydan milletin alanı hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
Belediye Başkanının kıydığı nikahdan sonra genç çifte meydanda bulunan halkın katılımı ile yapılan oylama sonrası evlilik cüzdanları Kırşehir Valisi Necati Şentürk tarafından takdim edildi.
 
 

Son Güncelleme: 27.07.2016 23:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.