banner388

Cumhurbaşkanı Erdoğan sert konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama geldi. "Bedeli ödetilecek"...

Cumhurbaşkanı Erdoğan sert konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama geldi. "Bedeli ödetilecek"...

15 Mayıs 2020 Cuma 21:56
Cumhurbaşkanı Erdoğan sert konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Van'daki hain saldırıya sert tepki gösterdi. 

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Van'da bölücü terör örgütü PKK YPG tarafından Vefa Sosyal Destek Grubuna yönelik saldırıda şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet dileyerek terör saldırısını düzenleyere bedelinin ödetileceğini söyledi.

Erdoğan'ın açıklaması:

"Dün Van'ın Özalp ilçesinde terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen Vefa Sosyal Destek Grubu görevlilerine yönelik hain saldırı, terör örgütünün perdeler arkasına saklanmaya çalışılan menfur yüzünü bir kez daha gözler önüne sermiştir. Hainliklerine her gün bir başkasını ekleyen, aziz milletimizin tüm değerlerine saldıran; birliğimize, beraberliğimize ve canımıza kasteden teröristlere ve onların destekçilerine karşı sonuna kadar mücadele edeceğiz. Saldırıda şehit olan Vefa Sosyal Destek Grubu çalışanı kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bu hain saldırının da bedeli bu alçaklara ödetilecektir."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.