banner388

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na sert çıktı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydın'da parti yandaşlarına seslendi. Aydın'da konuşan Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına sert çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na sert çıktı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydın'da parti yandaşlarına seslendi. Aydın'da konuşan Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına sert çıktı.

07 Nisan 2018 Cumartesi 18:45
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na sert çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sanatçılar ile birlikte sınır karakoluna ziyaret düzenlemesi hakkında açıklamalarda bulunan Kemal Kılıçdaroğlu'na ağır konuştu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Meclis grubunda yaptığı konuşamaya karşılık olarak Erdoğan, "Salı günü yaptığı konuşmasında öyle ahlaksız ve terbiyesizce şahsıma hakaret etti ki; inanın bana ben onun seviyesine inmeyi kendime zül kabul ederim. Üstat Necip Fazıl, böylelerine alçak demezdi. Üstat böylelerini için ‘çukur’ diye tabir kullanıyor. Çünkü alçaklık bir seviyedir ama çukurun bir tabiri yok. İşte bu kişi çukurun ta kendisidir. Bu zat kanalizasyon çukurunun içerisinde debeleniyor. Her türlü kelimeyi kullanabilirim sanıyor. Kendisinin sadece ahlak ve onurla değil, siyaset ve bilgiyle de alakası olmayan sözlerini sala kabul emiyorum. Her kelimesini benimle bitiriyor. ‘Onları uyutmayacağım’ diyor. Biz günün 24 saati, haftanın 7 günü ve yılın 365 gününü milletimiz için durmadan çalışıyoruz. Asıl sen dalalet uykusundan uyanmaya bak. Bunların hepsini bir yana bırakabiliriz ama ülkemiz ve milletimizin çıkarları olunca susamayız" dedi.

ERDOĞAN: KILIÇDAROĞLU TERÖRİSTLERİN DESTEKÇİSİDİR

Türkiye'nin geçtiği zor günlerde FETÖ/PDY ve terör örgütleri ile ilgili olaylarda Kılıçdaroğlu'nun hep karşı tarafta bulunduğunu belirten Erdoğan, "Ben bu zatı milletimize havale ediyorum. Yarın öbür gün ana muhalefetin lideri Aydın’a gelirse, şehitlerimizin adını anmadan önce ağzını çalkalamasını isteyin. Çünkü bu zat terörle mücadele eden güvenlik güçlerimizin karşısındaki terör örgütlerinin en büyük destekçisidir. Onun için önce ağzını çalkalaması lazım. ‘Aman Afrin şehir merkezine girmeyin’ diyerek, bu büyük mücadeleye hakaret etmiştir. Git Esed’in yanında otur. Arkadaşlarını gönderdiğini biliyoruz. Biz onun yaptıklarını yapmayacağız. Biz doğru bildiğimiz Hak yolunda yürümeye devam edeceğiz. Bu zat seçimleri her kaybettiğinde verdiği her sözü unutup koltuğunda oturmaya devam etmiştir ama bu 2019’da feriştahı gelse kendisini o koltukta tutamaz. 2019 yılındaki 3 seçimi kaybettiğinde koltuğunda artık oturamaz. Yolcudur Abbas, bağlasan durmaz. Bu zat en geç 2019’un Kasım ayında siyasi hayatını noktalayacak. Son günlerde kontrolünü kaybetmesi her halde bunun bir göstergesidir. Ey Kılıçdaroğlu istediğin kadar hopla, zıpla, dövün faydası yok. Seni bekleyen siyasi sondan kurtuluşun yok. Ülkene, devletine ve milletine zarar vermeyi bırak. Devam edersen, bu millet Osmanlı tokadıyla seni tarihin çöplüğüne gönderiverir" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.